Sport

Damila a învins Oltchimul

În această dimineaţă, într-un joc amical disputat pe ploaie, la Căzăneşti-Vâlcea, Damila Măciuca a învins cu 2-0 echipa de Liga a III-a, FC Oltchim.
Golurile alb-verzilor au fost reuşite de Bălan în minutul 8, care a înscris cu un şut plasat, din apropiere şi Voinea în minutul 53, care a îndeplinit o formalitate după o fază creată de E.Stoica. Ambele echipe au avut câte două bare, Damila prin Voinea şi Roman, iar chimiştii prin O.Popescu şi Preda.
Preznet la meci, finanţatorul Damilei, Dan Niţu a anunţat că echipa nu va juca pe ”Hidroelectra” din Rm.Vâlcea, ci pe terenul din Drăgăşani. ”Noi ne-am dorit să jucăm la Rm. Vâlcea, dar nu s-a putut. Vom juca la Drăgăşani, facem acolo modificările necesare. În plus, ne ajută mult şi Primăria din Drăgăşani” a spus patronul Damilei.
Damila: D.Geantă-Samson, I.Stoica, Hlincă, Bucuroaia-Melcea, Săceanu, Rogozan-Codin, Bălan, B.Geantă. Au mai jucat Niculescu, Amet, Posteucă, Pârvulescu, E.Stoica, Iordache, Militaru, Lircă, Roman, Iancu, Voinea, Ad.Popa.
Oltchim: Vlădoi, Moldoveanu, Onofrei, Chiripuş, Fuiorea-Tomescu, Ceapă, O.Popescu, Preda-Marinescu, Bârzogeanu. Au mai jucat R.Popescu, Mitrache, Păunescu, Smeadă, Smedescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...