Actualitate

Doar doi de zece la titularizare

Notele de peste şapte au fost cele mai multe obţinute de cei 238 candidaţi din cei 530 înscrişi, la nivelul judeţului Vâlcea, pentru obţinerea unui post titularizabil în învăţământ. Dintre acestea, doar două note au fost de 10 la specialitatea Geografie.

Promovabilitate de 100% s-a înregistrat la un număr de şase specialităţi, respectiv la chimie industrială; economic-administrativ-poştă; filatură-ţesătorie-finisaj textil; filosofie şi logică; veterinar şi zootehnie.
Totuşi, examenul din acest an a adus şi note sub şapte pentru specialităţile confecţii textile-tricotaje-finisaj textil (maiştri) şi transporturi rutiere. În consecinţă, niciuncandidat nu a obţinut nota care să permită promovarea examenului de titularizare.
La nivelul judeţului Vâlcea, nu au existat candidaţi care să fi obţinut nota 1.

"Candidaţii au susţinut examen de titularizare la 37 de specialităţi din cele 90 înregistrate la nivelul judeţului Vâlcea, fiind scoase la concurs un număr de 735 de posturi din care 12,7% sunt cu contract pe perioadă nedeterminată", ne-a precizat Remus Grigorescu, inspectorul şcolar adjunct al Inspectoratului Şcolar Vâlcea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...