Sport

Handbal, HCM Rm. Vâlcea

Negocieri cu Mica Brădeanu

HCM Rm. Vâlcea este în tratative cu fosta jucătoare a Oltchimului, Aurelia Brădeanu, care nu va continua la Corona.
După două sezoane încheiate pe locul 9, HCM caută întăriri, urmând a avea ca obiectiv, clasarea în primele şase locuri.
Primordial este găsirea unui antrenor, după ce lui Dumitru Muşi nu i s-a prelungit contractul. Tratativele cu Mariana Târcă au eşuat, astfel că favorit a devenit Ion Crăciun (Neptun). Având afaceri acasă, în Constanţa, Crăciun este greu de convins să vină la Vâlcea, astfel că se tatonează şi alte piste.


”Vreau un antrenor tânăr, dar care să lucreze modern, inclusiv să ştie să utilizeze laptopul. Săptămâna aceasta vom numi cu siguranţă un antrenor”, a anunţat preşedintele Toma Pleşa.
În privinţa lotului, deocamdată există două noutăţi. Extrema Ana Maria Simion (Deva) a semnat un contract valabil pe un an, în timp ce Diana Predoi (CNOE) şi-a prelungit acordul. HCM este în discuţii avansate cu Aurelia Brădeanu (Corona) şi Gabriela Mihalschi (Roman). Brădeanu este cunoscută la Vâlcea, după ce a jucat ani buni la Oltchim, iar Mihalschi este şi ea în anturajul naţionalei. Până la urmă, Brădeanu a ajuns la CSM Bucureşti.
Sunt la final de contract cu HCM, Băbeanu, Sîntămărean, Cherăscu şi Vădineanu, cu care s-ar putea relua discuţiile pentru prelungire. La capitolul plecări certe, se înscriu trei jucătoare: Stoica, Semedo şi Andrei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...