Monden

Fiul adoptiv al lui Vasile Gorun, fin pentru premierul Ponta

Avocatul vâlcean Laurenţiu Gorun şi Larisa Mocioalcă vor fi cununaţi de cuplul Daciana şi Victor Ponta

Laurenţiu Gorun, fiul adoptiv al fostului interlop de temut al Vâlcii, Vasile Gorun, va deveni de pe 1 septembrie finul premierului român Victor Ponta. Aleasa inimii lui Laurenţiu este nimeni alta decât fiica deputatului PSD Ion Mocioalcă, Larisa. Doar un pic mai tânără decât mirele, Larisa, asociată în cadrul unui birou notarial din Timişoara, împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru ştiinţele juridice cu viitorul ei soţ şi demonstrează că dragostea poate trece peste obstacolul distanţei. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Larisa făcea practică în casa de avocatură a actualului logodnic.

Ce leagă „Drakopoulos”, îi place şi lui Dumnezeu!

Laurenţiu şi Larisa s-au cunoscut în momentul în care fiica deputatului PSD şi-a făcut stagiul de pregătire la biroul tânărului avocat vâlcean. „Nu ne-am cunoscut în facultate. Eu sunt cu câţiva ani mai mare decât ea”, recunoaşte Laurenţiu. „A venit, ne-am plăcut şi de acolo a început povestea noastră”, mai spune tânărul asociat din cadrul firmei de avocatură Drakopoulos din Bucureşti.

Amic cu premierul

"Da, pe Victor Ponta l-am rugat eu să ne fie naş. Ne cunoaştem de ceva vreme, suntem relativ apropiaţi ca vârstă şi mi-am permis acest lucru. Eu îl văd ca pe Victor, naşul nostru.", Laurenţiu Gorun

În ciuda unui trecut întunecat al tatălui vitreg, Laurenţiu Gorun a reuşit să îşi găsească o cale care să nu îl lege de isprăvile lui Vasile Gorun. De altfel, şi acesta din urmă a abandonat o cale a violenţei, fiind marcat mai degrabă, în ultimii ani, de cele sfinte decât de afacerile dubioase şi scandalurile care îl consacraseră în Râmnicul anilor ‘80 -’90. „Nu am legături cu cei care se învârteau pe lângă tatăl meu vitreg. Nici nu vreau să atrag prea mult atenţia asupra acestui nume pentru că poate fi dăunător pentru imaginea mea sau a celor apropiaţi mie. Da, pe Victor Ponta l-am rugat eu să ne fie naş. Ne cunoaştem de ceva vreme, suntem relativ apropiaţi ca vârstă şi mi-am permis acest lucru. Eu îl văd ca pe Victor, naşul nostru. Nici el, nici Daciana nu o să fie veşnic în fruntea Guvernului sau în Parlamentul european. Dar cu siguranţă vor fi în inima mea şi a Larisei”, spune avocatul Gorun.

Speriat de mersul Justiţiei în ultimii ani

La aproape 35 de ani, Laurenţiu Gorun se declară speriat de „procedeele” întâlnite în Justiţie, mai ales prin prisma relatărilor unor clienţi de-ai săi. „Nu sunt implicat direct în politică. Recunosc că sunt simpatizant PSD, mai ales după ce a trebuit să reprezint oameni care în ultimii ani au venit cu lacrimi în ochi la mine şi îmi povesteau plângând cât li se cerea în instanţă pentru un dram de dreptate”, povesteşte avocatul Gorun. Pe 1 septembrie, Laurenţiu Gorun şi Larisa Mocioalcă îşi vor uni destinele în cadrul unei ceremonii susţinute la capela Palatului Ştirbey din Capitală, urmată de o petrecere desfăşurată în Sala „Regina Maria” a aceluiaşi palat până în zorii zilei următoare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.05.2017 - 14:38MARIAN ALDEA:LAURENTIU GORUN A IMPRUMUTAT SI CONTINUA SA IMPRUMUTE OFICIALI RESPONSABILI BA CU ACHIZITII PUBLICE, BA CU RETROCEDARI ASA CUM FACEA SI GORUN TATAL SAU MARELE INFRACTOR. ASA SE FACE CA ACESTE IMPRUMUTURI CARE SUNT DARI DE MITA CURATE APAR IN UNELE DECLARATII DE AVERE PRECUM CEA A LUI SORIN POPA MARE SI TARE IN GUVERN PE ACHIZITII, NU? CAUTATI IN DECLARATIA DE AVERE A LUI SORIN POPA SI VEDETI. LA HARWARD A FACUT CURSURI DE SCURTA DURATA ASA CUM FACE ORICINE CARE ACHITA TAXA DE CATEVA MII DE DOLARI. BUN, DAR HAI SA NE CONCENTRAM PE MITELE DATE PENTRU CONTRACTE DE ACHIZITII..

31.03.2015 - 14:44miki: si un mare camatar, care lasa lumea fara case,o jigodie care umbla insotit de badygard de frica sa nu si-o ia.

28.08.2012 - 21:13Florin:Un lucru pe care am uitat sa-l precizez, Gogu esti un frustrat si nimic mai mult, nici macar nu ai curajul sa-ti folosesti numele...

28.08.2012 - 21:11Florin:Draga Gogu, de la varsta de 14 pana la 20 ani, Laurentiu a ramas fara tata, el fiind retinut abuziv pentru indrazneala de a face politica si de a cere dreptate in acele vremuri grele.

Spre deosebire de tine eu am avut placerea de a-l cunoaste, tin sa-ti precizez ca este un om integru, demn si unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniul juridic...

15.08.2012 - 11:00Gica:Stie o gramada de lume la cate scandaluri a luat parte "nevinovatul" Laurentiu Gorun, cati oameni a batut personal sau a pus "bodyguarzii" tatalui sa ii bata.... si sa vezi surpriza! e bun prieten cu conducerea PSD....

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 6)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...