Monden

Vâlceanca Adela Popescu a făcut furori la premiile muzicale de la Bacău

Vâlceanca Adela Popescu este în plină ascensiune. Chiar dacă aceasta era destul de cunoscută publicului având o carieră de actriţă în spate, Adela Popescu a revenit în lumina reflectoarelor imediat după ce a fost cooptată de băieţii de la DJ Project. De atunci premiile au curs la fel ca şi aprecierile pentru vocea Adelei.

Săptămâna trecută, DJ Project şi Adela Popescu au mai câştigat un premiu important, pentru cei mai buni DJ la Gala Romanian Top Hits 2012, ce s-a organizat la Bacău. „Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucura de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult.
Aplauzele de la sfârşitul concertului m-au făcut foarte fericită. Dj Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment”, a declarat Adela Popescu. Mai mult decât atât, vâlceanca a fost declarată cea mai sexy apariţie de la premiile muzicale.
Dacă înainte era cunoscută pentru ţinutele ei „cuminţele”, acum, Adela Popescu mizează din ce în ce mai mult pe latura ei senzuală. De altfel, artista a fost una dintre cele mai admirate vedete la Romanian Top Hits, desfăşurat la Bacău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...