Sport

Severinul, tot la cota 0

Echipa lui Bondrea a fost învinsă de Concordia Chiajna şi a rămas fără punct după primele trei etape din Liga 1

CS Turnu Severin a pierdut la ultima fază a meciului de sâmbătă seara, dintr-un penalty acordat la faultul comis de portarul Mihai Şteţca la pătrunderea mijlocaşului Alex Popovici. Adrian Popa a transformat cu siguranţă şi a adus prima victorie a Chiajnei în acest sezon.

În minutul 29, şi CS Turnu Severin primise o lovitură de la 11 metri, în urma henţului făcut de Sorin Paraschiv. Adrian Olah n-a fost la fel de inspirat şi a şutat mult peste poartă. Tot în prima repriză, oaspeţii au trimis de două ori balonul în bară, prin Popa (13) şi Ispir (45). În minutul 43, Silviu Bălace a fost eliminat, după ce a lovit, inexplicabil, mingea cu mâna. Chiar înainte de startul reprizei secunde, Bondrea a fost şi el trimis în tribună, după ce i-a reproşat arbitrului faptul că i-a acordat cartonaş lui Bălace la presiunea exercitată de oaspeţi. Severinul a mai solicitat un penalty în minutul 77, la pătrunderea lui Zuluf, dar arbitrul n-a mai indicat punctul cu var. „Adversarii au câştigat şi pentru că au avut un aliat: arbitrajul. I-am spus arbitrului că nu e normal să nu aibă personalitate şi să ia o decizie la presiunea adversarului, iar el mi-a transmis că-l ameninţ şi m-a trimis în tribună. Nici nu ne-a acordat un penalty clar la Zuluf. Asta este, probabil că noi suntem prea mici pentru a participa la astfel de jocuri. Arbitrii îşi bat joc de munca unor oameni şi nimeni nu ia măsuri. E anormal!”, a spus Bondrea, care a pierdut pentru prima dată în carieră trei meciuri consecutive la începutul sezonului.
„E al treilea meci pe care-l pierdem pe final. Cu Dinamo în minutul 80, la Braşov în minutul 84, acum în prelungiri. Nu cred că a mai păţit nicio echipă aşa ceva. Şi pentru mine e o premieră: niciodată în cariera mea nu am avut trei înfrângeri consecutive în startul sezonului”, a spus tehnicianul oltean. Întrebat dacă are de gând să-şi sancţioneze financiar elevii pentru acest nou eşec, Bondrea a dat de înţeles că jucătorii oricum sunt nemulţumiţi de restanţele existente: „Ce sancţiuni să iau? Din ce să-i sancţionez, din nimic? Să le iau nimic? Nu am cum... Voi face poate nişte schimbări în echipa de start, doar atât“. Vineri, de la ora 19, CS Turnu Severin va juca la Astra Ploieşti.

"I-am spus arbitrului că nu e normal să nu aibă personalitate şi să ia o decizie la presiunea adversarului, iar el mi-a transmis că-l ameninţ şi m-a trimis în tribună.", Marian Bondrea, antrenor CS Turnu Severin

Bondrea, implicat în scandal

La finalul partidei cu Concordia Chiajna, Marian Bondrea a avut un schimb de replici mai dur cu mijlocaşul Nicolae Zuluf, pe care l-a „alintat” părinteşte cu două palme, iar jucătorul a ripostat verbal. „A fost o discuţie mai aprinsă, atâta tot. Din punctul meu de vedere, e încheiată. Nu s-a întâmplat nimic deosebit. E normal ca antrenorul să-ţi reproşeze când nu e mulţumit de joc. Era şi dânsul nervos, după ce echipa a pierdut în prelungiri din penalti, iar noi am ratat o lovitură de la 11 metri. A mai fost penalty clar şi la pătrunderea mea din minutul 77, când am fost ţinut de mână, dar nu asta mi-a reproşat antrenorul, că de ce n-am scos penalty. Mi-a spus că se aştepta la mai mult de la mine şi mi-a reproşat că trebuia să am o evoluţie mai bună. Eu sper să joc şi la Astra şi să obţinem primele puncte”, a spus Zuluf. În schimb, presa centrală a scris că scandalul a fost între Olah şi Bondrea, care s-au luat reciproc la pumni şi s-au umplu de sânge! „Nişte minciuni. Cum să dea un jucător în mine. Păi mai rămânea în picioare”, a replicat Bondrea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...