Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt Slatina

Două victorii şi o remiză

Dan Oprescu continuă să încerce să închege o echipă din cele două grupări oltene din campionatul trecut, FC Olt şi Alro

FC Olt a disputat săptămâna trecută trei partide de verificare, în care a întâlnit formaţiile FC Argeş, CS Apă Craiova şi Damila Măciuca. Două victorii şi un rezultat de egalitate reprezintă bilanţul elevilor lui Dan Oprescu în aceste amicale. Slătinenii au reuşit să se impună în faţa echipelor de Liga a 2-a.

Săptămână plină pentru fotbaliştii echipei FC Olt Slatina. După revenirea din cantonamentul de la Poiana Braşov, formaţia aflată sub comanda lui Oprescu a avut programate trei meciuri amicale. Slătinenii s-au deplasat miercuri în Trivale, acolo unde i-au întâlnit pe cei de la FC Argeş. Formaţia gazdă a deschis scorul prin Ivănică, însă Ene a restabilit egalitatea până la pauză. Cu cinci minute înainte de final, Corcoveanu a marcat golul victoriei celor de la FC Olt, care s-au impus în acest meci cu 2-1. „Suferim la relaţiile de joc”, a spus Oprescu după acest meci, în care a folosit formule diferite de echipe în cele două reprize.
Joi, la Piatra Olt, slătinenii au primit vizita nou-promovatei în Liga a 3-a CS Apă Craiova. Disputa cu formaţia pregătită de Victor Naicu s-a încheiat la egalitate, 0-0. În această partidă, Oprescu a introdus şi juniorii pe care îi are în lot.
FC Olt Slatina a disputat sâmbătă primul meci de verificare pe stadionul „1 Mai”. Echipa locală a primit vizita celor de la Damila Măciuca, formaţie care a reuşit accederea în eşalonul secund. Gazdele au câştigat întâlnirea cu 1-0, prin golul marcat de Crăciun la două minute după pauză. „Nu sunt mulţumit de meciul pe care l-am făcut, dar este bine că echipa câştigă şi când joacă mai slab”, a declarat Oprescu la finalul întâlnirii.
Şi în această săptămână FC Olt va disputa trei partide amicale, în care va avea ca adversare formaţiile Sportul Vişina Nouă, SCM Piteşti şi Juventus Bucureşti.

Oprescu: „Nu suntem la nivelul pe care îl vreau”

Fostul aluminist, Gabriel Precup, rămâne un jucător de bază pentru FC Olt, dar antrenorul Dan Oprescu anunţă că lupta pentru postul de titular va fi foarte dură.

„Principalul” celor de la FC Olt, Dan Oprescu, spune că în perioada următoare slătinenii mai au de lucru pentru a ajunge la parametrii doriţi. „Nu sunt mulţumit de meciul pe care l-am făcut cu Damila. Chiar şi fizic suntem sub ceea ce eu îmi doresc. Nu suntem la nivelul pe care îl vreau, nu suntem în grapfic. Cel mai pregnant suferim la relaţiile de joc. Această amânare ne-a dat puţin peste cap. Facem două antrenamente pe zi, băieţii nu au avut prospeţime în meciurile amicale. Dacă îmi doream să văd acest lucru, renunţam la şedinţele de pregătire. Noi am avut antrenamente şi când am avut programate meciuri amicale”, a declarat Oprescu. Acesta a precizat că primul „unsprezece” încă nu s-a conturat. „Sunt jucători care au evoluat bine în amicalul cu FC Argeş, iar în jocul cu Damila au fost printre cei mai slabi. Mai este până vom cristaliza o echipă de start. Jucătorii trebuie să aibă constanţă pentru a fi în primul «unsprezece». Lupta pentru postul de titular este foarte dură. Se va merge în continuare în această formulă, nu vom mai renunţa la jucători”, a mai spus Dan Oprescu.

Lincar: „Suntem într-o serie foarte echilibrată”

Antrenorul formaţiei Damila Măciuca, Erik Lincar, crede că seria a II-a a Ligii a 2-a este una sub semnul echilibrului. „Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Suntem într-o serie foarte echilibrată, cred că nu a mai fost aşa de mult timp. Lupta va fi strânsă, echipele vor fi despărţite de un punct sau două, atât cele din fruntea clasamentului, cât şi cele de la retrogradare”, a declarat Lincar. În ciuda înfrângerii suferite la Slatina, fostul fotbalist al Stelei consideră că elevii săi au avut o prestaţie bună în faţa celor de la FC Olt. „Eu sunt foarte mulţumit de jocul pe care l-au practicat băieţii mei. Mai sunt trei săptămâni, mai avem unele lucruri de pus la punct. Sunt foarte mulţumit de evoluţia lor şi sper ca rezultatele să fie pe măsură. Am adus jucători în această vară, dar este importantă valoarea individuală”, a mai spus Lincar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...