Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Scandal în Trivale

Amicalul de sâmbătă, din Trivale, dintre FC Argeş şi CSM Rm. Vâlcea s-a întrerupt în minutul 7, după un conflict între jucători

Fundaşul dreapta al vâlcenilor, Marius Tomozei, a aprins fitilul scandalului, după o intrare nechibzuită, foarte dură, din spate, la Doman. Piteşteanul a ripostat, cei doi s-au înjurat şi imediat spiritele au degenerat. Imediat, Tomozei a fost luat la pumni de toţi argeşenii de pe banca de rezerve, în frunte cu antrenorul de portari, dar, surprinzător, niciun vâlcean nu a intervenit la momentul oportun să îl apere, alb-albaştrii mărginindu-se doar să privească cum colegul lor este lovit.

Revoltat de gestul gazdelor, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon, şi-a scos imediat echipa de pe teren şi apoi nu a mai revenit în decizia de a întrerupe jocul. „Dacă în minutul 7 au sărit toţi să-l bată pe Tomozei, care şi aşa e firav, mă gândesc că în minutul 15 scoteau cuţitele şi pistoalele. Am decis să îmi scot echipa de pe teren, pentru mine primează siguranţa jucătorilor mei. Asta este, arbitrul trebuia să îi dea roşu lui Tomozei şi amicalul continua, nu să sară 10 inşi să îl lovească. Este o decizie logică, la cum începuse jocul, era clar să se va juca dur şi nu voiam să risc să avem accidentări, şi aşa lotul este subţire. Voi avea luni o discuţie şi cu jucătorii, pentru că nu este normal să asiste pasiv cum un coleg de-al lor este lovit,” a spus Artimon. Aflat în tribună, directorul tehnic al SCM Piteşti, fostul jucător al Chimiei, Vasile Popa, i-a înjurat şi el pe alb-albaştri, în momentul în care aceştia părăseau terenul. Atitudinea acestuia va duce probabil şi la anularea amicalului dintre CSM şi SCM Piteşti, programat pe 11 august. Până la debutul campionatului, CSM mai are programate amicale cu alte trei echipe argeşene: SCM Piteşti (11 august), CS Mioveni (18 august) şi CS Ştefăneşti (25 august). Analizând echipa de start a lui Artimon, surprinde titularizarea lui Totâlcă pe flancul stâng, semn că tehnicianul nu este mulţumit acolo de prestaţiile lui Văduva, împins sâmbătă vârf. În plus, a lipsit N Kongue, învoit câteva zile pentru a face un drum în Franţa, unde soţia sa este însărcinată, dar şi Gogoşoiu, care se va opera la umăr.

Vine şi Traore

"Dacă în minutul 7 au sărit toţi să-l bată pe Tomozei, care şi aşa e firav, mă gândesc că în minutul 15 scoteau cuţitele şi pistoalele.", Alin Artimon, antrenor CSM Rm. Vâlcea

Telenovela celor trei stranieri care nu au mai ajuns în Zăvoi de două luni continuă. Astfel, fratele lui Lacina Traore, Lajos şi-a luat bilet şi marţi urma să ajungă la Rm. Vâlcea. În schimb, Daouda nu are bani pentru a-şi cumpăra bilet. Finanţatorul Rufă i-a cumpărat deja două bilete, pe care ivorianul le-a făcut uitate, astfel că acum mijlocaşul este nevoit să se descurce sigur. „Cei doi nu se vor dezechipa în vestiar lângă ceilalţi până nu vor fi la acelaşi nivel de pregătire. Le trebuie trei săptămâni pentru pregătirea fizică şi trei săptămâni să intre în forma sportivă, aşa că vom conta pe ei după etapa a IV-a”, a spus Artimon.

Pascal, din nou aşteptat

Aflat în discuţii cu CSM de mai multe săptămâni, portarul Unirii, Pascal era aşteptat să revină la antrenamentul de luni seară. Acesta are de încasat banii pe jumătate de an de la Alba Iulia şi poate deveni liber de contract, însă rămâne de văzut dacă va veni la Rm. Vâlcea sau îşi va schimba opinia. Dacă tratativele cu Pascal nu se materializează, oficialii vâlceni vor continua negocierile cu lituanianul Dzelme, care este deja de două săptămâni aici, dar şi cu Perianu, Chindia fiind în pragul falimentului. Tot la antrenamentul de luni seară era aşteptat şi fundaşul central Doru Buican, fost la Voinţa, însă tehnicianul Artimon este reticent, jucătorul suferind mai multe accidentări. Discuţiile cu fundaşul Bumbac (Unirea) au cam fost abandonate, acesta fiind considerat cam rotofei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...