Sport

Fotbal, Liga a 3-a - FC Oltchim

Nania, Borţa şi Smeadă, puşi pe liber

Preşedintele FC Oltchim, Mihai Diculoiu, i-a pus pe liber pe trei dintre jucătorii tineri, titulari în sezonul trecut: Nania, Borţa şi Smeadă.

Mihai Diculoiu nu se dezminte şi slăbeşte din nou un lot şi aşa şubred al chimiştilor, care s-a salvat cu greu sezonul trecut de la retrogradare.
Conducătorul Sindicatului Liber al Oltchimului a renunţat la trei dintre jucătorii tineri, de perspectivă, care au ajutat mult echipa sezonul trecut, Nania (21 ani), Borţa (19 ani) şi Smeadă (20 ani). Culmea, lui Borţa i s-a propus să rămână, dar fără a primi niciun ban, variantă refuzată de tânăr.
Ce nu se cunoaşte este faptul că, după jocul de la Şelimbăr, Mihai Diculoiu l-a chemat la el pe principalul Marian Ungureanu, cerându-i acestuia să îi dea afară pe cei trei jucători. Ungureanu a refuzat, justificând că Nania, Borţa şi Smeadă au fost titulari sezonul trecut şi au contribuit la salvarea de la retrogradare. Pentru că a refuzat să se despartă de ei, preşedintele Diculoiu, cunoscut pentru atitudinea dictatorială la club, l-a demis pe Marian Ungureanu din postul de principal, înlocuindu-l cu Ion Lazăr.
„Nu vrei aşa, pleci tu”, i-a spus Diculoiu lui Ungureanu. Până la urmă, Mihai Diculoiu s-a descotorosit şi de cei trei tineri, iar FC Oltchim se anunţă din nou şi în sezonul viitor o candidată la evitarea retrogradării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...