Sport

Fotbal, Liga a II-a

Amical terminat în pumni

Testul dintre FC Argeş şi CSM s-a întrerupt în minutul 7, după ce Tomozei a fost bătut de toată banca argeşenilor

Partida amicală care începuse azi în Trivale, între FC Argeş şi CSM Rm. Vâlcea s-a întrerupt în minutul 7, după de fundaşul oaspeţilor, Tomozei a fost luat la pumni de toată banca argeşeană.
Ceea ce trebuia să fie un simplu meci de verificare s-a terminat lamentabil, în minutul 7, după atitudinea golănească a argeşenilor. Fundaşul vâlcenilor, Tomozei a avut o intrare ceva mai dură şi a fost luat la pumni de toţi argeşenii de pe banca de rezerve, în frunte cu antrenorul de portari. Spiritul de luptător al lui Martinovic pare să lipsească total la CSM, toţi fotbaliştii vâlceni mărginindu-se doar să privească cum colegul lor este tăvălit pe jos de 15 argeşeni cu atitudine de golani. Imediat, antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon şi-a scos echipa de pe teren. ”Dacă în minutul 7, au sărit toţi să-l bată pe Tomozei, care şi aşa e firav, mă gândesc că în minutul 15 scoteau cuţitele şi pistoalele. Am decis să îmi scot echipa de pe teren, pentru mine primează siguranţa jucătorilor mei. Asta este, arbitrul trebuia să ăi dea galben sau chiar roşu lui Tomozei şi amicalul continua, nu să sară 10 inşi să îl calce în picioare. Voi avea luni o discuţie cu jucătorii, pentru că nu este normal să asiste pasiv la ce s-a întâmplat” a spus Artimon.
Aflat în tribună, directorul tehnic al SCM Piteşti, Vasile Popa a înjurat şi el ca la uşa cortului echipa vâlceană, în momentul în care părăsea terenul. Atitudinea acestuia va duce probabil şi la anularea amicalului dintre CSM şi SCM Piteşti, programat pe 11 august.
Iată cum arătau echipele de start:
CSM: Dzelme-Tomozei, Plecanciuc, I.Popescu, Vătăjelu-Vasile, Pârvu, S.Popescu, Văduva-Totâlcă, C.Stoica
FC Argeş: Vreme-Negrea, Ianuşi, Negoiţă, Briceag-Popa, Cârstoiu, Răuţă, Doman-Ivănică, Stănescu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...