Sport

Fotbal, Liga a II-a

CSM dispută mâine un amical cu FC Argeş

CSM, amical la Piteşti
CSM Rm. Vâlcea dispută mâine un nou amical, în Trivale, cu colega de serie FC Argeş.
Cum startul eşalonului secund se va prelungi sigur cu două săptămâni, oficiali din Zăvoi au regândit planul de jocuri amicale. Astfel, azi, CSM va merge în Trivale să joace cu colega de serie, FC Argeş. Până la debutului campionatului, CSM va mai juca cu alte trei echipe argeşene: cu SCM Piteşti(11 august), CS Mioveni(18 august) şi AS Ştefăneşti(25 august).
De la deplasarea de azi, de la Piteşti vor lipsi Gogoşoiu, care va trebui să se opereze la umăr şi J.Nicolae, încă pedepsit de Artimon. ”Nicolae va juca cu juniorii Oltchimului, apoi de luni reintră la programul normal al echipei, sper să îi fie învăţătură de minte” a spus Artimon.
Deşi stafful tehnic şi-ar mai fi dorit încă un cantonament, bugetul la limita supravieţuirii asigurat de patronul Cătălin Rufă nu permite acest lucru. De altfel, până acum, deşi lotul este foarte subţire, CSM a înregistrat un singur transfer, cel a mijlocaşului Sergiu Popescu. Cei doi jucători aşteptaţi de la Alba Iulia, portarul Pascal şi fundaşul Bumbac nu au mai revenit la Vâlcea şi odată cu trecerea timpului, şansele aducerii lor par tot mai mici, mai ales că Unirea va continua în eşalonul secund.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...