Sport

Vestergaard a vizitat salina, se pregăteşte de Bran

Antrenorul Oltchimului, danezul Jackob Vestergaard profită că soţia şi fiul său sunt în vizită la Rm. Vâlcea, pentru a cunoaşte mai bine România. Dacă wekeendul trecut, familia Luca l-a dus pe danez la salina de la Ocnele Mari, pentru sfârşitul acestei săptămâni sunt alte planuri. ”Îl vom duce la castelul Bran, suntem convinşi că o să îi placă acolo” a spus Steluţa Luca.
”A fost foarte plăcut, era şi răcoare, am avut ce vedea acolo. Chiar asta ne şi dorim pentru atunci când avem timp liber, vrem să cunoaştem România, sub toate aspectele. Am venit să câştigăm meciurile de handbal, e obiectivul meu, dar atunci când sunt liber vreau să văd cât mai multe locuri interesante, iar ceea ce am văzut până acum din Vâlcea şi din România mi-a plăcut foarte mult. Este un oraş interesant, un loc frumos , vremea este bună, iar gazdele primitoare” a explicat Vestergaard.
Altfel, danezul urmăreşte cu atenţie Olimpiada de la Londra şi în special pe cele şase jucătoare ale Oltchimului. „Franţa a fost foarte bună, Leynaud este extraordinară, probabil va fi cea mai bună jucătoare de la Olimpiadă. De asemenea, Pineau a jucat foarte bine în apărare, este puternică, dar pentru că a stat şase luni, se cunoaşte, însă este printre cele mai bune jucătoare ale Franţei. Deşi nu îmi place să spun, Danemarca a pierdut cu Spania, Navarro a fost foarte bună, ea a decis meciul, a apărat câteva aruncări de la 7 metri. Bulatovic marchează mult, este o marcatoare de la distanţă, iar Muntenegru are echipă bună şi va ajunge în finalele de la Olimpiadă”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...