Eveniment

Vâlcea: Un mort şi un rănit în urma unui accident pe DN 67

Accident grav pe DN 67. O persoană a murit iar alta a fost rănită după ce tirul încărcat cu dale de beton în care se aflau s-a răsturnat

Evenimentul rutier s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 02.10. Bărbatul de 60 de ani, din Târgu Jiu conducea un tir încărcat cu dale din beton. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta acesta a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea- Târgu Jiu.

Conducătorul auto a murit pe loc iar pasagera din dreapta a fost transportată de urgenţă la spital. Tirul transporta dale de beton, cu dimensiunea de 3x1 m, care, în urma producerii accidentului, au căzut în şanţul din stânga părţii carosabile.

„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea gravă a pasagerei, M. Maria, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, care a fost transportată la Spitalul orăşenesc Horezu, ulterior la Spitalul judeţean Vâlcea, fiindu-i stabilit diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, TCF acut închis, contuzie cervicală, fracturi, plăgi tăiate şi escoriate”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...