Administraţie

Râmnicu Vâlcea:

Romeo Rădulescu: „O parte din banii încasaţi la ştrand sunt băgaţi în buzunar”

Deşi ştrandul este plin până la refuz, încasările ar fi scăzut cu aproape 30 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Suspiciuni de fraudă la Baza de Agrement din Ostroveni Râmnicu Vâlcea. Consilierul Local, Romeo Rădulescu susţine că o mare parte din bani sunt probabil băgaţi în buzunar de cei care au în gestiune baza de agrement.

„Mi se pare revoltător că deşi la Baza de agrement din Ostroveni s-au montat turnicheţi şi totul era în regulă în acest moment se intră şi pe poartă, iar încasările au scăzut cu 30 la sută. Măcar anul acesta putea să salveze aparenţele şi să ne dea de înţeles că vor să respecte legea şi că nu vor să bage o parte din încasări în buzunar”, a declarat Romeo Rădulescu, consilier PDL Vâlcea.

În urmă cu aproape un an întreg personalul a fost schimbat după ce s-a descoperit că la casierie ajungeau mereu diverse „atenţii”. În acest moment la ştrand se poate intra şi pe baza unei brăţări dar şi prin sistemul cu turnicheţi, după achiziţionarea biletului. Directorul Pieţe Prest, societate care gestionează baza de agrement, susţine că riscul de a se produce o fraudă este mic, având în vedere că tot locul este împânzit de camere de supraveghere. Rozin Ceauşescu spune că anul trecut cifra turiştilor a fost una record, 11.000, însă anul acesta nu a depăşit 8.500.

„Eu am luat mereu măsuri dure cu personalul de acolo, tocmai pentru a evita astfel de situaţii. Nu ştiu care este punctul de vedere al domnului Rădulescu, dar nu cred că se pot face astfel de abuzuri”, spune Ceauşescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...