Special

Patronii pensiunilor din Clisura Dunării, afectaţi de închiderea DN 57

De Florii şi de Paşte, doar 25% din cele aproximativ 1.200 locuri de cazare vor fi ocupate, susţine preşedintele Asociaţiei de Turism „Cazanele Dunării”

Patronii pensiunilor din Clisura Dunării vor fi afectaţi de închiderea drumului naţional DN 57 care face legătura între municipiul Orşova (judeţul Mehedinţi) şi Moldova Veche (judeţul Caraş-Severin), a declarat sâmbătă preşedintele Asociaţiei de Turism şi Agrement “Cazanele Dunării”, Marin Cărămizaru.
Potrivit sursei citate, respectiva arteră de circulaţie, de-a lungul căreia există în jur de 40 de unităţi de cazare clasificate şi alte 35 neclasificate, este blocată la kilometrul 65+600, în zona localităţii Cozla, de o imensă alunecare de stânci.
“De Florii şi Paşte doar 25% din cele aproximativ 1.200 locuri de cazare vor fi ocupate. Este posibil ca mulţi turişti din sud-vestul ţării să renunţe să mai ajungă în Clisura Dunării din cauza drumului”, a precizat Cărămizaru.
El a mai precizat că în preajma mini-vacanţei de 1 Mai, când de fapt se deschide sezonul turistic, se aşteaptă un flux de turişti, dar speră ca, până atunci, DN 57 să fie deschis şi să nu mai existe restricţii de circulaţie rutieră.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...