Sport

Fotbal, Liga a II-a, playoff, FC Olt-Unirea Tărlungeni 3-0 (3-0)

Slatina încă mai speră la promovare

Slatina a început play-off-ul în forţă şi s-a impus cu un sec 3-0 în dipsuta de pe teren propriu, cu Unirea Tărlungeni.

FC Olt a reuşit o adevărată demonstraţie de forţă în prima repriză a jocului cu Tărlungeni. Leucuţa a avut prima ocazie în minutul 9, dar a tras puţin pe lângă. În minutul 17, Bardu a luat o acţiune pe cont propriu, pe partea dreaptă, a trecut de trei adversari şi a şutat la colţul lung, reuşind deschiderea scorului. Formaţia de la malul Oltului a reuşit să-şi majoreze diferenţa în minutul 28, prin Vasile Gheorghe, care a reluat imparabil în poarta braşoveană, centrarea şutată trimisă de Bardu. Anghelina a înscris şi el cu o lovitură de cap în minutul 40 şi Slatina a avut la pauză un concludent 3-0.
În partea a doua a întâlnirii, Slatina a mai redus ritmul. Tot gazdele au fost aproape de a marca din nou la doar trei minute de la reluare, când Dănălache a degajat defectuos, mingea a ajuns la Rogoveanu, acesta a şutat de la 20 de metri însă portarul oaspeţilor a reuşit să respingă. Spre final, Ignea a primit o minge în careu, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung, dar Dănălache a respins cu un reflex de ultim moment.
Astfel, Slatina s-a impus cu 3-0 şi a urcat pe locul 2 în clasament, menţinerea acestei poziţii fiind principalul obiectiv până la finalul sezonului. Aflată la opt puncte în urma liderului Poli Timişoara, FC Olt mai poate spera la promovare doar dacă se impune în ambele dispute contra bănăţenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...