Politică

Deputatul PDL Mehedinţi, Chircu, amendată cu 1.000 lei la referendum

Alt membru de vază al PDL Mehedinţi, Andi Nodiţ, fost vice al CJ, a fost sancţionat de poliţie în ziua referendumului cu 500 de lei. Motivul: sesizări false de fraudă în ambele situaţii.

Deputatul PDL de Mehedinţi, Doiniţa Chircu, a fost amendată cu suma de 1.000 de lei, iar vicele PDL Mehedinţi, Andi Nodiţ, a fost sancţionat cu 500 de lei în ziua referendumului după ce poliţiştii au stabilit că sesizările lor privind eventuale fraude sunt false. „La ora 07.56, C. Doiniţa sesizează faptul că la secţia de votare nr. 167, din localitatea Eşelniţa, un membru din comisie a introdus mai multe buletine în urna de vot. Poliţiştii orşoveni au făcut verificări în acest sens, stabilindu-se că aspectele sesizate nu se confirmă.
Apelanta a fost sancţionată contravenţional, conf. O.U.G 34/2008, cu amendă în cuantum de 1.000 lei. La ora 09.21, N. Andi sesizează faptul că un autocar a adus persoane la secţia nr. 65 Orşova pentru a vota şi se îndreaptă către Dr. Tr. Severin.
Poliţiştii orşoveni au efectuat verificări, stabilind că aspectele sesizate nu se confirmă, în urma contactării telefonice a apelantului, acesta nu a putut oferi relaţii cu privire la aspectele pe care le-a sesizat, deoarece nu s-a aflat la faţa locului, luând cunoştinţă despre aspectele precizate anterior de la o altă persoană, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional, conf. O.U.G 34/2008, cu amendă în cuantum de 500 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, inspector principal Nicolae Lohon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...