Actualitate

Duicu a scăpat de Erceanu

Colonelul doctor Vasile Erceanu nu mai e şef la IJJ Mehedinţi, ci a fost mutat comandant la şcoala de ofiţeri „Mihai Viteazu”. Înainte de a ajunge preşedinte al CJ Mehedinţi, baronul PSD Adrian Duicu a anunţat public că va lua legătura cu Bucureştiul pentru a-l schimba pe Erceanu de la şefia Jandarmeriei Mehedinţi. Coincidenţă sau nu Erceanu, a fost înlocuit cu prim adjunctul său, colonelul Zaharescu.

Colonelul doctor Vasile Erceanu nu mai este comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi. Prin Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române el a fost împuternicit pe o perioadă de maxim 6 luni, comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru ofiţeri „Mihai Viteazul” a Jandarmeriei Române.
Noul şef al jandarmilor mehedinţeni este fostul prim adjunct al lui Erceanu, colonelul Nelu Crinel Zaharescu. Şi acesta a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, pe o perioadă de maxim 6 luni.
Colonelul Crinel Zaharescu şi-a început cariera de ofiţer în 1991 la U.M. 0903 Bacău, unde a fost comandant de pluton. Apoi, a ocupat pe rând funcţiile de comandant de companie şi ofiţer în statul major la U.M. 0836 Bacău (operaţii).
În 1998 a revenit la Drobeta Turnu Severin, ocupând poziţia de ofiţer în statul major la U.M. 0524 (pregătire cadre şi operaţii), iar în perioada 2002 - 2003 cea de comandant detaşament mobil la aceeaşi unitate. Din anul 2003 şi până în 2005 a fost adjunct al comandantului pentru ordine publică, iar din 2005 este prim adjunct al inspectorului şef al IJJ Mehedinţi.

"Voi lua legătura cu Bucureştiul şi voi face toate demersurile pentru ca domnul Erceanu să nu mai rămână la conducerea Jandarmeriei Mehedinţi.", Adrian Duicu, preşedinte CJ Mehedinţi

Duicu şi-a văzut visul cu ochii

În campania electorală de la alegerile locale, dar şi înainte de aceasta, actalul preşedinte al PSD Mehedinţi şi totodată preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, a declarat public în nenumărate rânduri că va face toate demersurile pentru a-l schimba pe colonelul doctor Vasile Erceanu de la şefia Jandarmeriei Mehedinţi. După scandalul cu gaze lacrimogene de la Primăria Vânjuleţ, când, în urma unui miting PDL, mai mulţi huligani din USL au dat cu pietre în poliţişti şi jandarmi, Duiu a dat pe faţă antipatia faţă de Erceanu acuzându-l fără temei „că nu-şi face datoria” şi că aplică legea după bunul său plac: „Voi lua legătura cu Bucureştiul şi voi face toate demersurile pentru ca domnul Erceanu să nu mai rămână la conducerea Jandarmeriei Mehedinţi”, a declarat Adrian Duicu la vremea respectivă. Acum, într-adevăr, colonelul doctor Vasile Erceanu nu mai este şef la Jandarmeria Mehedinţi, fiind mutat în altă parte, oficial, prin ordin al Şefului Jandarmeriei Române.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...