Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Vâlcea şi-a prezentat noua conducere

CSM Rm. Vâlcea a organizat luni o conferinţă de presă, în care şi-a prezentat noii membri din conducere, impuşi de Primăria Râmnicului

După ce Emilian Frâncu a preluat Primăria Râmnicului, CSM este nevoită să se reorganizeze cu oamenii propuşi de noul edil. Cum se ştie, Cătălin Rufă este acţionar majoritar al clubului, dar şi Primăria are circa 27% din acţiuni şi contribuie cu o sumă anuală consistentă, de circa 150 mii euro.

Întrunită sâmbătă în Zăvoi, Adunarea Generală a CSM Rm. Vâlcea a ratificat hotărârea Consiliului Local, prin care viceprimarul Gheorghe Ioniţă devine membru al acestui organism, înlocuindu-l pe fostul edil, Cosmin Constantinescu. În plus, tot Adunarea Generală i-a numit în Consiliul Director pe Mircea Poenaru şi Adrian Panduraşu, iar George Pirnea este director executiv al clubului şi totodată purtător de cuvânt. Altfel, conducerea CSM-ului a decis să respingă doleanţa conjudeţenei Damila de a juca în Zăvoi, măciucanii urmând să se mute cel mai probabil pe Hidroelctra. „Sper ca rivalitatea dintre cele două echipe vâlcene, CSM şi Damila să ducă la ceva pozitiv. Vom găsi soluţii pentru ca CSM să aibă stabilitate financiară, vom avea un buget estimat la circa 400 mii euro”, a spus Mircea Poenaru. Noul director executiv, George Pirnea a promis investiţii importante la baza sportivă din Zăvoi. „Sperăm să ni se alăture şi alţi sponsori, să vină şi Consiliul Judeţean, să scoatem un preţ bun şi din cedarea drepturilor de televiziune. Pentru a avea condiţiile necesare promovării, ne mai trebuie o tabelă electronică şi o instalaţie de nocturnă, pe care sperăm să le avem până la finalul viitorului sezon. Apoi, ne gândim şi la încălzirea terenului, ştim că Federaţia dă jumătate din suma necesară, sperăm ca autorităţile să găsească resurse pentru cealaltă jumătate. Vă asigur că CSM nu se va mai bate din nou pentru evitarea retrogradării”, a afirmat Pirnea.
În schimb, antrenorul Alin Artimon aşteaptă întărirea unui lot foarte subţire, în care singura certitudine este Sergiu Popescu. „Azi sunt optimist după cum decurg lucrurile, dar nu ştiu ce va fi mâine. Eu sper să se materializeze discuţiile cu jucătorii cu care negociem. Amânarea startului în Liga a 2-a ne dă planurile peste cap, un nou cantonament ar fi benefic, rămâne de văzut dacă se vor găsi bani”, a declarat Artimon. Până acum, CSM l-a transferat doar pe Sergiu Popescu. Luni seara, în Zăvoi mai erau aşteptaţi doi jucători de la Unirea Alba Iulia, portarul Pascal şi fundaşul Bumbac.

"Sperăm să ni se alăture şi alţi sponsori, să vină şi Consiliul Judeţean, să scoatem un preţ bun şi din cedarea drepturilor de televiziune.", George Pirnea, director executiv CSM Rm. Vâlcea

Gogoşoiu, la operaţie

Accidentat într-un banal meci amical contra juniorilor republicani, atacantul Constantin Gogoşoiu are nevoie de intervenţie chirurgicală la umăr. „Doctorii l-au anunţat pe Gogoşoiu că va trebui să se opereze la umăr, e clar că nu intră în calculele noastre pentru turul de campionat. Nu ştiu dacă vom mai transfera un atacant, îi avem pe NKongue şi Stoica, la nevoie poate juca acolo şi Văduva. În schimb, renunţăm la Bangaly”, a spus Alin Artimon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...