Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt Slatina

FC Olt s-a întors din cantonament

După 10 zile de pregătire la Poiana Braşov, fotbaliştii de la FC Olt s-au întors vineri la Slatina

Perioada acumulărilor fizice a fost una dificilă pentru slătineni, care au efectuat două antrenamente pe zi. În şedinţa de pregătire de dimineaţă, s-a pus accent pe latura tehnico-tactică. După-amiază, s-a lucrat partea fizică necesară abordării viitoarei ediţii de campionat. Dincolo de unele probleme medicale cu care s-au confruntat anumiţi jucători, Oprescu spune că antrenamentele s-au desfăşurat conform aşteptărilor.

"Pregătirea a decurs bine. Sunt unii jucători veniţi mai târziu, care sunt mai în urmă decât ceilalţi, dar sperăm să recupereze cât mai repede." Dan Oprescu, antrenor FC Olt Slatina

„Pregătirea a decurs bine. Sunt unii jucători veniţi mai târziu, care sunt mai în urmă decât ceilalţi, dar sperăm să recupereze cât mai repede. Velcovici, Mirescu şi Roşca au avut ceva probleme de sănătate. Am pus accent pe pregătirea fizică, dar nu am neglijat-o nici pe cea tehnico-tactică”, a declarat „principalul” celor de la FC Olt.
În zilele următoare, formaţia slătineană are programate două meciuri de verificare. Miercuri, de la ora 18.00, FC Olt va întâlni, în deplasare, formaţia FC Argeş. Joi, pe stadionul din Piatra-Olt, elevii lui Oprescu vor avea ca adversară nou-promovata în Liga a 3-a CS Apă Craiova, într-un amical care se va disputa începând cu ora 11.00.
Cosic, aproape de Slatina
Oficialii echipei FC Olt continuă campania de transferuri a verii. Fundaşul central Bozidar Cosic este dorit la gruparea slătineană. Preşedintele Gheorghe Constantin a precizat că s-a ajuns la un acord cu jucătorul. După ce, în cantonamentul de la Poiana Braşov, sub comanda lui Dan Oprescu, au sosit mai mulţi fotbalişti, cei de la FC Olt ar putea aduce în lot şi alţi jucători. După ce a evoluat în sezonul precedent la CS Turnu Severin, Bozidar Cosic ar putea reprezenta o soluţie pentru centrul defensivei slătinene. Preşedintele Gheorghe Constantin spune că s-au purtat discuţii cu fotbalistul sârb, dar şi cu alţi jucători.
Preşedintele celor de la FC Olt spune că în sezonul viitor obiectivul va fi formarea unei echipe competitive, ale cărei evoluţii să mulţumească publicul ce va fi prezent pe stadionul „1 Mai”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...