Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Damila Măciuca

Damila, din ce în ce mai puternică

Nou-promovată în Liga a 2-a, Damila Măciuca a terminat vineri cantonamentul de la Târlungeni-Braşov cu un succes, 3-1 cu Unirea Slobozia. Golurile alb-verzilor au fost reuşite de Voinea, Bucuroaia şi Posteucă, în timp ce reuşita ialomiţenilor i-a aparţinut lui Anghel.

Dacă Bărbulescu, jucătorul care părea cea mai interesantă achiziţie a verii pentru Damila a părăsit cantonamentul după câteva zile, alegând să meargă mai aproape de casă, nici Râmniceanu şi Codoban nu vor face parte din lotul alb-verzilor. În schimb, au ajuns recent în cantonamentul echipei Amet Ferdin (Juventus Colentina), M. Roman şi Rogozan, ambii de la Gloria Bistriţa, care vor fi transferaţi definitiv. „Lotul este conturat în proporţie de 80%. Mai suntem interesaţi de un portar, un fundaş central şi un fundaş dreapta. La Târlungeni am avut condiţii bune, a fost un cantonament reuşit, în care am disputat 5 meciuri amicale, am avut 2 înfrângeri cu Afumaţi şi Corona şi 3 victorii, cu Dinamo II, Otopeni şi Slobozia”, a spus preşedintele Damilei, Lucian Munteanu.
Damila: Botaş-Ferdin, Odoroabă, Posteucă, E. Stoica- Melcea, Smedescu, Rogozan-B. Geantă, Ad. Popa, A. Voinea. Au mai jucat D. Geantă, Boganovici, Pârvulescu, Bucuroaia, Codoban, Iordache, Iancu, Bălan, Codin, M. Roman.

Joacă pe Hidroelectra

Pentru că nu a ajuns la un consens să joace în Zăvoi, Damila Măciuca se va muta în Liga a 2-a pe stadionul Hidroelectra. Patronul Damilei, Dan Niţu, a avut vineri, la Rm. Vâlcea, o nouă rundă de negocieri cu Cătălin Rufă, acţionarul majoritar al CSM. Niţu a încercat fără succes să îl convingă pe Rufă să îl lase să joace în Zăvoi, pe stadionul deţinut de Primăria Râmnicului. „Contractul de asociere dintre Rufă şi Primăria Râmnicului a fost făcut de băieţii deştepţi, nu poate veni altă echipă vâlceană să joace în Zăvoi. Probabil că vom juca pe Hidroelectra, unde vom mai face nişte investiţii pentru ca stadionul să fie omologat. Mai devreme sau mai târziu, tot în Zăvoi voi ajunge”, a spus Niţu. Oficialii Damilei au trimis deja la Federaţie actele prin care au anunţat că vor să joace pe Hidroelectra.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...