Sport

Fotbal, Liga a III-a

Sergiu Arnăutu: ”Eugen Trică şi-a bătut joc de mine şi de familia mea, nu l-a interesat că am copil acasă”

După ce s-a pregătit în această iarnă cu CFR Cluj, atacantul Sergiu Arnăutu (24 ani) a revenit ieri în Liga a III-a, la Juventus Colentina, echipă pentru care a marcat în tur nouă goluri, în cele 13 meciuri jucate.

La aflarea veştii că Arnăutu este liber de contract, oficialii de la FC Olt l-au sunat pe jucător, însă oferta financiară a fost una net inferioară celei de la Juventus! ”Vreau să promovez cu Juventus, am decis să continui aici treaba începută în vară” a spus vârful, care, în Capitală, este şi aproape de familie. Juventus ocupă locul 4 în seria C2, la doar trei puncte în spatele liderului Călăraşi, dar se anunţă o candidată clară la promovare, având în atac pe cei doi golgeteri ai seriei, Ilin (transferat de la Tunari) şi Arnăutu.

Altfel, Sergiu Arnăutu s-a declarat dezamăgit de atitudinea fostului său antrenor de la Juventus, Eugen Trică, care l-a determinat să rezilieze contractul cu gruparea din Capitală, dar, în ciuda promisiunilor, nu l-a păstrat la Cluj. ”Atunci când s-a dus la CFR, domnul Eugen Trică m-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să merg la Cluj! Am răspuns pozitiv, era şansa mea să revin în Liga I, nu oriunde, ci la echipa de pe locul 2. Ne-am înţeles şi la contract, urma să semnez când ajungeam la Cluj. După 3-4 zile când am ajuns acolo, antrenorul mi-a spus că este foarte posibil să se întoarcă Tade, Dore, Chanturia plus Gueye şi că din momentul acesta îmi va fi foarte greu să mai prind echipa. I-am răspuns: Mister, dar mi-aţi promis că vin aici şi voi şi jucătorul CFR-ului, dacă nu mă mai vreţi, eu nu mai am unde merge! După ce mi-a spus că are nevoie de mine la CFR, eu mi-am reziliat contractul cu Juventus şi am venit la Cluj. Mi-a răspuns să stau liniştit, că dacă nu am unde merge, voi fi jucătorul CFR-ului până în vară şi voi semna contractul după cantonament” povesteşte atacantul.

Nici în Croaţia, însă, Sergiu Arnăutu nu a avut parte de ceea ce i se promisese.
”Ajunşi în cantonamentul din Croaţia, am avut din nou o discuţie pe tema aceasta, Trică mi-a spus că ar fi mai bine pentru mine să merg undeva unde să joc, poate chiar înapoi la Juventus. I-am reamintit că mi-a promis că voi fi jucătorul CFR-ului, indiferent cine se întoarce la echipă. El m-a dus la Cluj şi după 4 zile mi-a zis să îmi găsesc echipă, că nu am unde să joc. După toate aceste discuţii, a apărut şi problema cu interzicerea dreptului de a mai transfera jucători şi depunctarea. Eu nu am plecat de la CFR că a apărut problema cu depunctarea, am plecat înainte de asta, că Trică mi-a spus că nu am unde să joc. Trageţi concluziile, omul şi-a bătut joc de mine şi de familia mea, nu s-a gândit că am un copil acasă, nu l-a interesat că eu rămân fără echipă. Am înţeles că a încercat să vorbească pentru mine la Slatina, dar asta nu e important pentru mine, la ceea ce mi-a făcut ” a declarat atacantul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.02.2015 - 18:46Marian:Este adevarat ce spune acest baiat Arnautu...nu il cunosc personal ,dar acest individ TRICA care se crede antrenor si.a mai batut joc si de fiul meu la UTA....si sa.i fierusine ca face asemenea lucruri.

10.02.2015 - 16:50eugen:un pervers ordinar trica!

10.02.2015 - 12:35cantea catalin:un nesimtit

10.02.2015 - 11:55Marius:Are dreptate Arnautu, Trica este un om de nimic, 0 barat

Pagina 1 din 1 (4 comentarii din 4)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...