Ultima Oră

Râmnicu Vâlcea:

O mie de persoane au protestat împotriva lui Traian Băsescu

Mitingul nu a fost lipsit de incidente, un copil de 11 ani fiind scos din mulţime după ce a leşinat în apropierea scenei pe care se aflau liderii celor trei partide

Aproximativ o mie de persoane au protestat ieri seară în parcul Mircea cel Bătrân, din Râmnicu Vâlcea, împotriva lui Traian Băsescu, la mitingul organizat de USL. Liderii celor trei partide, parlamentari şi reprezentanţi de la centru au cerut la unison demiterea lui Băsescu şi i-au îndemnat pe oameni să se prezinte duminică la vot


La protest a fost prezent şi deputatul Ludovic Orban, care le-a cerut celor prezenţi să apeleze la toate modalităţile democratice de a-i scoate duminică la vot pe toţi cunoscuţii, precum va face şi el. Ludovic Orban l-a numit pe Băsescu hoţ, hărţuitor sexual şi spune că este vinovat pentru distrugerea sistemului de învăţământ şi cel de sănătate.

„Să ştiţi că duminică vom suna oră de oră, minut de minut pe toţi oamenii pentru a-i convinge să vină la vot. Eu nu sunt suficient, fiecare dintre voi trebuie să facă acelaşi lucru.Nici un prieten, nici o rudă, nici un vecin căruia îi pasă de ţara asta să nu stea acasă. Vă rog să îi mobilizaţi la vot, încercaţi să le explicaţi că România nu poate să mai trăiască cu Traian Băsescu”, a spus Ludovic Orban la Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, liderii PSD şi PNL Vâlcea, Ion Cîlea şi Cristian Buican, au declarat că demiterea lui Traian Băsescu este singura şansă dată românilor pentru anihilarea corupţiei portocalii, pentru aducerea liniştii şi a bunăstării pentru un popor supus abuziv şi nemeritat la o curbă de sacrificiu. Băsescu nu a fost singurul huiduit la Râmnicu Vâlcea.Nume ca Elena Udrea sau Adriean Videanu au fost menţionate de liderii USL ca fiind cei care vor fi îndepărtaţi definitiv de români de pe scena politică pe 29 iulie.

Giuran, discurs întrerupt de emoţii

„Caracatiţa firmelor clientelare care au prosperat în afaceri cu statul, atâţia îmbogăţiţi ai puteri portocalii, patronată de locuitorul din Vila Dante, toţi aceştia vor dispărea definitiv de pe scena politică din România”, declarat preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea le-a cerut astăzi celor aproximativ o mie de oameni prezenţi la mitingul anti Băsescu să se prezinte la urne duminică, în ziua referendumului pentru a-şi asigura locurile de muncă, pentru siguranţa combinatului chimic OLTCHIM. Singurul lider care a fost din nou copleşit de emoţii a fost cel al conservatorilor vâlceni, Ionel Giuran. Acesta nu a putut să îşi mai ţină discursul până la capăt din cauza emoţiilor ce au stârnit zâmbetul celor prezenţi.Nu este însă prima oară când şeful PC Vâlcea demonstrează că nu se poate adresa mulţimii şi nu poate duce până la capăt un discurs politic.Pentru câteva minute discursurile celor aflaţi pe scenă au fost întrerupte din cauza unui copil de 11 ani ce a leşinat în mulţime. Acesta a fost adus lângă scenă şi şi-a revenit fără să mai fie nevoie de intervenţia medicilor. Conducerea USL Vâlcea crede că procentul la vot în judeţ va fi de peste 70 la sută.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...