Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Final de cantonament

Damila Măciuca a încheiat azi cantonamentul de la Târlungeni-Braşov cu un succes, 3-1 cu Unirea Slobozia. Pentru trupa antrenată de Erik Lincar au marcat Voinea, Bucuroaia şi Posteucă, reuşita ialomiţenilor aparţinându-i lui Anghel.

Dacă Bărbulescu a părăsit cantonamentul vâlcenilor după câteva zile, alegând să meargă mai aproape de casă, Râmniceanu şi Codoban nu vor face nici ei parte din lotul alb-verzilor. În schimb, au ajuns recent în cantonamentul echipei Amet Ferdin(Juventus Colentina), M.Roman şi Rogozan, ambii de la Gloria Bistriţa. ”Lotul este conturat în proporţie de 80%. Mai suntem interesaţi un portar, un fundaş central şi un fundaş dreapta. La Târlungeni am avut condiţii bune, a fost un cantonament reuşit, în care am disputat 5 meciuri amicale, am avut 2 înfrângeri cu Afumaţi şi Corona şi 3 victorii, cu Dinamo II, Otopeni şi Slobozia” a spus preşedintele Lucian Munteanu.
După ce gazonul de la Măciuca nu a fost omologat de FRF, patronul Damilei, Dan Niţu caută soluţii pentru ca alb-verzii să joace turul de campionat la Rm. Vâlcea. Cum şeful CSM-ului, Cătălin Rufă se opune venirii Damilei în Zăvoi, Dan Niţu insistă pe varianta ”Hidroelectra”, acolo unde ar trebui însă să mai facă unele investiţii.

Damila: Botaş-Ferdin, Odoroabă, Posteucă, E.Stoica- Melcea, Smedescu, Rogozan-B.Geantă, Ad.Popa, A.Voinea. Au mai jucat D.Geantă, Boganovici, Pârvulescu, Bucuroaia, Codoban, Iordache, Iancu, Bălan, Codin, M.Roman.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...