Administraţie

470.000 lei imputaţi furnizorilor gorjeni de servicii medicale în 2014

Sancţiuni în valoare totală de 374.518 lei au fost aplicate numai la asistenţa medicală spitalicească, sumele fiind recuperate în totalitate

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au imputat, pe parcursul anului trecut, furnizorilor de servicii medicale aflaţi în relaţie contractuală cu instituţia peste 470.000 lei, în urma unei serii de nereguli constatate în urma controalelor efectuate de reprezentanţii instituţiei.
Directorul CAS Gorj, Daniel Bondoc, a declarat vineri, 16 ianuarie, că în 2014 au fost efectuate 180 de verificări la cei 463 de furnizori de servicii medicale din judeţ, fiind imputată suma de 472.193 lei în urma deficienţelor descoperite.
“Cele mai mari sancţiuni, în valoare totală de 374.518 lei, au fost aplicate la asistenţa medicală spitalicească din cauza diverselor nereguli în activitate constatate. O altă sumă considerabilă a fost imputată furnizorilor de medicamente, respectiv 5.589 lei. Principalele nereguli au constat în servicii raportate eronat către noi, reţete eliberate ilegal sau foi de internare şi externare completate incorect”, a explicat Daniel Bondoc, care a precizat că sumele imputate au fost recuperate în totalitate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...