Ultima Oră

COD GALBEN de ninsori şi vânt în 22 de judeţe

În sudul Olteniei, vântul va atinge viteze de 60-70 de Km/h la rafală şi precipitaţiile vor fi slabe, dar în zonele montane va ninge, zăpada urmând a fi viscolită şi cu 90 Km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite în 22 de judeţe, valabilă de duminică, 11 ianuarie, de la ora 16.00, până luni, 12 ianuarie, la ora 12.00. Vor fi ninsori în zonele de munte, iar vântul va atinge la rafală viteze de 45-55 km/h şi izolat 80-90 km/h, viscolind zăpada.

În restul teritoriului, vântul va sufla cu viteze de 45-55 de kilometri pe oră, iar în Oltenia se vor atinge 60-70 de kilometri pe oră la rafală. În judeţele avertizate vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsoare în regiunile intracarpatice şi în nordul Moldovei şi mai ales ploi în sud şi sud-est, în unele zone fiind posibilă producerea de polei.
Avertizarea cod galben a fost emisă pentru judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsaud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj şi Bihor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...