Special

Barbarie în Mehedinţi: copil legat şi apoi violat

Un bărbat în vârstă 36 de ani din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi, riscă să fie judecat de două ori pentru aceeaşi faptă. O dată de către instanţe legale din ţară şi a doua oară după legile nescrise din penitenciare, de către colegii deţinuţi. Cel în cauză, pe numele său Manolică Gagiu, a violat un copil de numai 9 ani al unor vecini, nu înainte de a-l lega şi de a-l bate.

Manolică Gagiu a fost prezentat săptămâna trecută magistraţilor Tribunalului Mehedinţi, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Concret, agresorul i-a făcut sex oral copilului. Teribilul eveniment s-a petrecut săptămâna trecută. Acum, autorul se află în arestul IPJ Mehedinţi pentru 29 de zile şi aşteaptă să fie judecat şi condamnat. Primarul din Gruia-Mehedinţi, Alexandru Nedelcu, crede că autorul are probleme psihice, dar asta nu înseamnă că trebuie să scape de puşcărie: „E ceva de neimaginat ce a făcut Gagiu ăsta, care e un handicapat, fără familie, fără copii, fără soţie. Aşa este, înainte să-l oblige pe copil la sex oral, l-a legat cu o sfoară de mâini şi picioare. Păi cred că un om întreg la cap nu ar face aşa ceva. Ce zic sătenii? Sunt şi ei îngroziţi!”, ne-a spus primarul Alexandru Nedelcu. „După ce l-a luat cu forţa de pe stradă, l-a dus în locuinţa sa din comuna Gruia, unde l-a imobilizat, legându-l de mâini şi de picioare şi i-a aplicat lovituri în jurul ochilor şi la gură, apoi bărbatul i-a făcut sex oral minorului”, a declarat procurorul Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi. Manolică Gagiu a fost prezentat săptămâna trecută magistraţilor Tribunalului Mehedinţi, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Bărbatul a mai avut de-a face cu oamenii legii, fiind cercetat pentru comiterea unui furt. Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă bărbatul suferă de afecţiuni psihice.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...