Sport

Minifotbal

Cupa Sergiu Radu se dispută luni, în Sala Sporturilor

Tradiţionala competiţie de minifotbal pentru copii, Cupa Sergiu Radu se va disputa luni, 22 decembrie, între orele 9,00 - 16,00, în Sala Sporturilor Traian.

Ajunsă la a cincea ediţie, competiţia este organizată de antrenorul vâlcean de la Hidro, Narcis Enăchescu, vechi prieten cu Sergiu Radu.
Turneul este structurat pe două grupe de vârstă. Astfel, la grupa copiilor născuţi în 2000 iau startul CN Gib Mihăescu Drăgăşani, CS Hidro Rm.Vâlcea, CSM Rm.Vâlcea şi Lykaios Rm.Vâlcea. La grupa copiilor născuţi în 2003 participă CN Gib Mihăescu Drăgăşani, CS Hidro Rm.Vâlcea, Răzvan Raţ Slatina şi Lykaios Rm.Vâlcea.
”Turneul este în primul rând pentru copiii vâlceni. Sper să fie meciuri cât mai spectaculoase. La final, vor fi premii pentru toţi copiii” a spus Narcis Enăchescu. Actualmente impresar, fostul internaţional Sergiu Radu a ajuns aseară în Rm.Vâlcea, pentru a fi prezent la turneu.
În încheierea turneului, în jurul orei 14,00 va avea loc un joc demonstrativ, la care sunt anunţaţi pe teren Sergiu Radu, Florin Costea, Mihai Costea, Alin Savu, Robert Tufişi, Vicenţiu Iorgulescu, Iulian Roşoagă, Cosmin Ursu, Adrian Păun şi Adrian Lupu. Prezent anul trecut la turneu, Răzvan Raţ nu va putea onora de această dată invitaţia, pentru că are meci miercuri în Grecia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...