Ultima Oră

Existând starea de Iohannis, trebuie să existe şi starea de Bogdan Pistol

Bogdan Pistol este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, membru al PNL. Este tânăr şi printr-o minune (synoichism) a ajuns vicepreşedinte.

În campania electorală a lansat sintagma “starea de Iohannis'”. Nu a lipit afişe. A elaborat concepte, le-a transpus apoi într-o campanie electorală decentă dar vitală, de integrat în sintagma memorabilă “calmul valorilor”.

Este un om al echilibrului într-un timp al violenţei. Profesionist fiind, a polemizat cu plagiatorii. Este economist, are o cultură integratoare, cu substanţa palierelor umaniste şi ştiinţei în sine. Are ceea ce s-ar putea numi caracterul paradigmei culturale. Are întrebări mai multe decât răspunsuri.

Aşa are viitor. Ştie ceea ce puţini oameni ştiu: nu proprietatea contează, ci bucuria imaginarului posesiunii. Ştie că libertatea nu poate fi închisă într-o colivie.

Domnul Buican, liderul PNL Vâlcea, vrea să-l excludă din partid, considerându-l un contracandidat personal periculos.

Gestul este incalificabil, este, de fapt, negarea spiritului tânăr din virtual, care a determinat câştigarea alegerilor. Ceea ce face acum Buican este împotriva preşedintelui, împotriva stării de Iohannis. Ar fi un gest violent împotriva aşteptărilor uriaşe, dar normale, de la noul preşedinte. Ar fi începutul unei prăbuşiri de catedrală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

14.12.2014 - 19:12Gica:Asa este , unii confunda un partid cu un SRL ......

14.12.2014 - 18:11Egabriela:Ce-o avea Buican cu Pistol nu inteleg.Sa stea in prostia lui ca si asa n-a facut nimic pt.amaratul asta de judet.Nici el si niciun parlamentar indiferent de partid.Luptati-va ba macar pt.autostrada!!

Pagina 2 din 2 (2 comentarii din 7)

12înainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...