Ultima Oră

Existând starea de Iohannis, trebuie să existe şi starea de Bogdan Pistol

Bogdan Pistol este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, membru al PNL. Este tânăr şi printr-o minune (synoichism) a ajuns vicepreşedinte.

În campania electorală a lansat sintagma “starea de Iohannis'”. Nu a lipit afişe. A elaborat concepte, le-a transpus apoi într-o campanie electorală decentă dar vitală, de integrat în sintagma memorabilă “calmul valorilor”.

Este un om al echilibrului într-un timp al violenţei. Profesionist fiind, a polemizat cu plagiatorii. Este economist, are o cultură integratoare, cu substanţa palierelor umaniste şi ştiinţei în sine. Are ceea ce s-ar putea numi caracterul paradigmei culturale. Are întrebări mai multe decât răspunsuri.

Aşa are viitor. Ştie ceea ce puţini oameni ştiu: nu proprietatea contează, ci bucuria imaginarului posesiunii. Ştie că libertatea nu poate fi închisă într-o colivie.

Domnul Buican, liderul PNL Vâlcea, vrea să-l excludă din partid, considerându-l un contracandidat personal periculos.

Gestul este incalificabil, este, de fapt, negarea spiritului tânăr din virtual, care a determinat câştigarea alegerilor. Ceea ce face acum Buican este împotriva preşedintelui, împotriva stării de Iohannis. Ar fi un gest violent împotriva aşteptărilor uriaşe, dar normale, de la noul preşedinte. Ar fi începutul unei prăbuşiri de catedrală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.12.2014 - 08:04TANTZI:D-le Buican si "'SENATOR DE MELCI"'lasati tineretul sa se lanseze ,nu vedeti? nu simtiti?vine un aer nou ...dati-va la o parte si tara va va fi mai recunoscatore ...lasati-ne sa iesim din namolul asta in care ne-ati bagat...ne-ati sufocat...vrem AER..

15.12.2014 - 14:45Alecsandru:EGABRIELA, Buican se teme de faptul ca Pistol i-ar putea "lua fata" daca il lasa sa fie interimar la CJ. Cu alte cuvinte, e in stare sa tina un judet intreg suspendat ca sa ramana el "mare sef". E tragicomic de-a dreptul...

14.12.2014 - 23:14OFFFFFFFFFFFFF:Calea este raul inconstient trecut

Buican este raul constient actual

Pistol este binele sustinut viitor

Il stiu de cand eram colegi la fotbal,in copilarie...un tip calm,cultivat,elegant,deschis dialogului si faptelor bune...

De ce sa nu-l excludem pe Buican din politica?

14.12.2014 - 22:36O fosta liberala:Imi pare sincer rau, dar citind acest articol, imi amintesc cata suferinta a putut provoca personajul Buican in sufletul meu.Asa sa-l ajute Dumnezeu!

14.12.2014 - 22:27traian:Buican are pusca,da nu are PISTOL !

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 7)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...