Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt Slatina

Au renunţat la Niţulescu, l-au adus pe Constantin

Fostului preşedinte al Alro Slatina, Jane Niţulescu, i se reproşează neîndeplinirea obiectivului în campionatul trecut: accederea în Liga 1

Jane Niţulescu a plecat de la Slatina. Reprezentanţii autorităţilor au luat decizia de a nu-i prelungi acestuia contractul cu echipa de Liga a 2-a. Gheorghe Constantin este noul preşedinte al celor de la FC Olt.

După ratarea obiectivului promovării în Liga 1, preşedintele formaţiei Alro Slatina, Jane Niţulescu, nu se regăseşte şi în conducerea executivă a noii echipe a judeţului, FC Olt. Cu un contract care a expirat pe 30 iunie, acesta a fost anunţat că nu va semna o altă înţelegere cu gruparea de eşalon secund. Viceprimarul Slatinei, Minel Prina, spune că rezultatele nemulţumitoare înregistrate în stagiunea precedentă au reprezentat principalul motiv pentru care s-a renunţat la serviciile lui Niţulescu: „Dânsului i s-a terminat mandatul pe data de 30 iunie. Am încercat să facem o colaborare în continuare, dar nu s-a putut. Rezultatul pe care l-a obţinut la sfârşitul campionatului a făcut să ajungem la această concluzie. De fapt, ăsta a fost elementul care a atârnat cel mai mult în luarea acestei decizii. Ceea ce i-au reproşat toţi slătinenii, de fapt lucrul acesta i l-am spus. A avut tot ce şi-a dorit şi ne-a dat cu linguriţa”.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Oprescu, spune că sunt şi alte motive pentru care Niţulescu nu se mai află în conducerea clubului: „A avut buget, a avut libertatea să construiască o echipă competitivă, a avut tot ce i-a trebuit, nu s-a văietat niciodată de nimic şi a ratat obiectivul. Există şi alte motive care la momentul potrivit vor fi date publicităţii. Momentan, pentru a ne proteja echipa de anumite discuţii şi neînţelegeri, pentru linişte, nu putem să le dăm. Dar o să vedeţi că au fost şi alte lucruri care n-au fost făcute cum trebuie”.
În funcţia de preşedinte al echipei FC Olt Slatina a fost instalat fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.

"A avut buget, a avut libertatea să construiască o echipă competitivă, a avut tot ce i-a trebuit, nu s-a văietat niciodată de nimic şi a ratat obiectivul.", Marius Oprescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt

Cantonament în Poiană

FC Olt Slatina susţine în aceste zile cantonamentul centralizat al verii. Staţiunea Poiana Braşov a fost aleasă ca loc de desfăşurare a pregătirii centralizate. Marin, Dima, Roşca şi Săndulescu sunt ultimii sosiţi sub comanda antrenorului Dan Oprescu. Cu mulţi jucători de la Alro şi FC Olt în lot, noua echipă a judeţului intră în ultima parte a cantonamentului din Poiană. Două antrenamente pe zi, fără a se disputa vreun meci amical, este programul elevilor lui Oprescu în această perioadă. „Pregătirea a decurs bine. Mai pot apărea modificări în lot. Este un prilej de a ne cunoaşte şi a forma o familie, iar acest lucru se simte”, a declarat „principalul” celor de la FC Olt.
În cantonamentul de la Poiana Braşov, Oprescu a deplasat un lot de 24 de jucători: Mecea, Bordea, Bugiu, Perşinaru – Mirescu, Irimescu, Cruşoveanu, Anghelina, Giurcă, Bancu, Velcovici, Cuedan, Pribac, Polgar, Quist, Andrei David, Voicu, Crăciun, Precup, Vâlcică, Ene, Corcoveanu, Matei şi Bâră. Acestora li s-au alăturat Alexandru Marin (CS Turnu Severin), Victor Dima (Concordia Chiajna), George Roşca (CSM Râmnicu Vâlcea) şi Dan Săndulescu (CS Mioveni).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...