Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii Tg.Jiu

Pandurii, la debut

Pandurii debutează azi în noul sezon al Ligii I, la Tg.Jiu, de la ora 18.30, meciul fiind televizat pe DigiSport. Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş a primit aseară o veste foarte bună, Deivydas Matulevicius, Sabin Lupu şi Alin Ignea fiind legitimaţi în ultimul moment şi vor avea drept de joc pentru meciul cu Universitatea Cluj. "Ştiu totul despre Universitatea. Am o statistică despre ei, cu toate formulele folosite. Nu prea au avut rezultate bune în pregătiri, sînt o echipă nouă şi este greu pentru ei să omogenizeze o echipă într-o lună. Totuşi, nu trebuie să ne credem deja câştigători" a spus antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş. Tehnicianul nu va putea conta pe Voiculţe, suspendat, dar nici pe Cojoc, accidentat.
Preţul biletelor este următorul: 5 lei la peluze, 10 lei la tribuna I şi II şi 15 lei la tribuna O. Accesul spectatorilor în tribune va fi permis cu o oră jumătate înaintea debutului partidei. Pentru a facilita intrarea rapidă în tribune spectatorii sunt rugaţi să se prezinte mai devreme la stadion pentru că va funcţiona sistemul de dispozitive rotative - turnicheţi. Accesul se va face numai pe bază de abonament sau bilet cu cod de bare pentru fiecare persoană.
Echipă probabilă Pandurii: Mingote-Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad-Karim, Nistor, Răduţ-Grigoraş, Lemnaru, Maxim. Rezerve Lazăr, Rusu, Băcilă, Cristea, Lupu, Ibeh, Ignea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...