Politică

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea îi mulţumeşte Olguţei Vasilescu

Parlamentarul consideră că, duminică, bunul simţ şi forţa civică au învins aroganţa şi furtul masiv pesedist

Nu a durat mult şi senatorul PNL de Dolj Mario Ovidiu Oprea i-a transmis primarului PSD al Craiovei răspunsul cuvenit, la încheierea unei campanii în care aceasta a abuzat de declaraţii agresive şi jigniri. “Mă simt dator românilor şi mă manifest alături de ei, arătând tuturor semnul victoriei. Pentru mine, ieri, a triumfat, deloc surprinzător, un preşedinte care a demonstrat că lucrul bine făcut se duce până la capăt. Pentru mine, ieri, au triumfat românii liberi. A învins bunul simţ împotriva aroganţei, a învins forţa civică împotriva furtului masiv pesedist, a învins vocea poporului împotriva lozincilor. (...)
După o campanie în care a trebuit să combat toate minciunile PSD, toate ironiile, toate jignirile, toate dezinformările, toate atacurile, discriminările şi o propagandă bolnavă, mă simt îndreptăţit să mă bucur (cu bun simţ) alături de toţi susţinătorii noştri, de înfrângerea lui Victor Ponta, înfrângere pe care Olguţa Vasilescu sper să o digere cu greu. (...)
(...) Olguţa Vasilescu, îţi mulţumesc, fiindcă, «datorită» caracterelor mizere ca tine, alegerea românilor nu a fost dificilă. Îţi mulţumesc că, fiind extrema negativă, ai trezit în mintea electoratului sloganul «Aşa, nu!». Îţi mulţumesc fiindcă oamenii ca tine, împuterniciţi de un mandat, dar doborâţi ruşinos de pe piedestal, ne-au unit pentru a-ţi spune că am fost atât de mulţi şi atât de vii, încât morţii din listele lui Dragnea au rămas cu fantoma lor preferată: Victor Ponta.
Actualul Guvern este ilegitim. Nu-şi mai justifică misiunea, iar mijloacele nici atât. Cabinetul lipsit de onoare trebuie să demisioneze, în numele păcii şi în semn de respect faţă de cetăţenii care l-au demis, dincolo de orice hotărâre scrisă. De azi, puteţi privi în pământ. Măsura valorii PSD zace pe vârful bocancului. Pe care Vasilescu îl poate lustrui în continuare, cu sârguinţa unei slugi care a vândut totul pentru acea victorie pe care n-a putut să o sărbătorească niciodată”, concluzionează senatorul craiovean Mario Ovidiu Oprea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

19.11.2014 - 14:48Adrian:Bravo, Mihai! Adevar grait-ai!

17.11.2014 - 22:40Mihai Predescu:Va umflati acum pe votul nostru? Unde ati fost in campanie? Rusine ACL Dolj, niste vanduti!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...