Ultima Oră

37 de percheziţii DNA în Bucureşti şi judeţele Timiş, Mehedinţi, Olt, Argeş şi Iaşi

Sunt cercetate sedii de firme şi locuinţele unor persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul în acest caz fiind estimat la două milioane de euro

În baza autorizaţiilor emise de instanţă, procurorii DNA efectuează 37 de percheziţii la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane, din Bucureşti şi judeţele Timiş, Mehedinţi, Olt, Argeş şi Iaşi. În judeţul Timiş percheziţiile se desfăşoară la mai multe adrese din Lugoj şi Făget, iar în Mehedinţi la descinderi participă şi ofiţeri de poliţie din Direcţia de Investigare a Fraudelor, se arată într-un comunicat de presă emis de direcţie.

Cercetările în acest dosar sunt făcute de procurorii DNA Timişoara, care investighează fapte comise de mai multe persoane ce au aderat la un grup infracţional organizat suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Jandarmeria Română.
Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, percheziţiile din Mehedinţi au loc în Strehaia, la persoane suspectate că ar fi falsificat facturi pentru oameni de afaceri. Printre cei vizaţi se numără şi omul de afaceri Florin Măran, care deţine firmele Tehnocer şi Dateco.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...