Sport

Rufă: ”Damila este cea mai bună variantă pentru Vâlcea”

Patronul CSM-ului ia în calcul să mute echipa dacă autorităţile vor sprijini Damila

Conducătorii celor două echipe vâlcene de Liga a II-a, Cătălin Rufă şi Dan Niţu s-au întâlnit aseară într-un restaurant din Rm. Vâlcea, unde s-a discutat varianta ca Damila să joace tot în Zăvoi.
Deoarece Damila are probleme cu obţinerea licenţei pentru terenul de la Măciuca, dar şi întârzieri în lucrările de la stadion, patronul Dan Niţu se bazează pe colegul său de partid, Emilian Frâncu şi vrea ca alb-verzii să joace în Zăvoi, alături de CSM. Varianta nu este deloc îmbrăţişată de Cătălin Rufă, în perspectiva viitorului, în care, fiind prieteni şi colegi de partid, Emilian Frâncu ar fi tentat să îl sprijine la Vâlcea pe Dan Niţu.
”Deocamdată avem un contract cu Primăria, în derulare până la iarnă, însă e clar că oamenii au încredere în domnul Niţu, sunt prieten cu el. Nu pot fi două săbii în aceeaşi teacă, sunt realist, cea mai bună soluţie pentru fotbalul din Vâlcea este clar domnul Niţu, ca imagine, ca sprijin politic în oraş şi potenţa financiară. Nu vreau să fiu fiul vitreg al Vâlcei, eu vreau să rămân aici, unde am investit bani şi muncă. Dacă însă se doreşte venirea Damilei, plec eu, nu ai cum să fii două echipe într-un oraş mic care nu poate să suţină bine nici măcar o echipă, îl las pe dânsul să facă treabă. Dacă nu se doreşte aducerea Damilei, eu îmi doresc să rămân la Vâlcea. Sunt orgolii multe, deja au apărut contre între antrenorii Artimon şi Lincar, dar nu trebuie făcut aşa. Trebuie făcută o echipă bună de Liga a II-a, care să tragă la promovare, nu două să ne zbatem la mediocritate. Există două variante bune, una să vină Damila, care e îmbrăţişată de toată lumea, a doua să se comaseze echipele. Eu sunt dispus să mă dau la o parte, domnul Niţu are potenţa financiară să facă mai multe decât mine” a spus patronul Cătălin Rufă.
Pentru că nu ştie dacă se va mai baza pe sprijinul autorităţilor din iarnă, când se va face bugetul, Cătălin Rufă nu fixează CSM-ului un obiectiv ambiţios. ”În condiţiile acestea, obiectivul va fi probabil salvarea de la retrogradare, nu are rost să ne gândim la altceva. Avem o echipă tânără, în care eu am mare încredere”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...