Politică

Un candidat la prezidenţiale vrea amânarea alegerilor

Constantin Rotaru de la PAS invocă imperativitatea soluţionării dosarelor din justiţie înainte ca românii să aibă de ales viitorul preşedinte.
Constantin Rotaru, liderul Partidului Alternativa Socialistă (PAS) şi candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale din noiembrie, susţine că se impune, în opinia sa, întreruperea campaniei electorale şi amânarea alegerilor. “De două săptămâni se vorbeşte numai despre corupţie, păduri furate, ofiţeri acoperiţi, incompatibilităţi, audieri la DNA. Nimic despre programe economice, despre perspective de dezvoltare a României. Unii se bucură de marile dosare care sunt astăzi deschise. Eu spun altceva, justiţia se face vinovată de ceea ce se petrece. I-au lăsat pe toţi să fure 25 de ani, România a părut o curte fără stăpân, iar acum se apucă de treabă, păi e normal ca toată clasa politică actuală să fie coruptă, după ce nimeni nu i-a întrebat de sănătate atâţia ani. E ca şi cum într-o clasă de şcoală, iniţial fără profesor, elevii sunt lăsaţi să-şi facă de cap. După o oră, vin profesorii şi încep să dea sancţiuni şi exmatriculări. Nu e normal, asta nu mai e campanie electorală”, a afirmat liderul PAS.
Constantin Rotaru crede că ar trebui întreruptă campania electorală până când dosarele se vor soluţiona. “Stiu că acest demers nu are nicio şansă de izbândă, dar dacă ar fi un acord unanim, cine ştie? Ar fi culmea să ne trezim până pe 16 noiembrie cu candidaţi efectiv scoşi din cursă de justiţie, fapt care nu ar mira pe nimeni”, a mai spus liderul politic.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...