Politică

Social-democraţii gorjeni, satisfăcuţi de “intermercato”

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Gorj se declară mulţumită de efectele Ordonanţei 55/2014 la nivelul judeţului, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele organizaţiei, Ciprian Florescu

Liderul politic a precizat că în zilele următoare vor fi finalizate listele numerice şi nominale cu primarii şi consilierii care au ales să adere la PSD, dar şi cu cei care au migrat la alte partide. “În acest moment, PSD, la Gorj, aşa cum probabil face orice organizaţie judeţeană politică, centralizează numărul aleşilor locali care au venit spre PSD şi cei pe care i-a pierdut. Încă nu putem să vă oferim cifrele şi numele exact pentru că ordonanţa mai are efect şi astăzi. Vom finaliza zilele acestea listele atât numeric, cât şi nominal. Vreau doar să vă spun că PSD la Gorj este mulţumit cum se încheie efectele Ordonanţei 55”, a afirmat Ciprian Florescu.
Ordonanţa de Urgenţă 55/2014 prevede că aleşii locali îşi pot schimba formaţiunea în termenul de 45 de zile prevăzut de OUG o singură dată, iar opţiunea lor poate fi pentru un partid, organizaţie a minorităţilor naţionale sau statutul de independent.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...