Politică

Liţă: „Cred cu tărie că vâlcenii vor ieşi la vot pe 29 iulie”

Social-democrata va porni într-o campanie electorală extrem de importantă pentru USL, în zona de sud a judeţului Vâlcea

Deşi a preferat să stea în umbră şi să lase în faţă noua generaţie, consilierul judeţean PSD, Ioana Liţă are un singur obiectiv acum: referendumul din 29 iulie. Aceasta, împreună cu colegele din organizaţia de femei a PSD, va încerca să le explice oamenilor ce presupune referendumul şi cât de mult contează prezenţa lor la vot.

Consilierul judeţean PSD, Ioana Liţă, a declarat că îşi doreşte ca vâlcenii să iasă în număr cât mai mare la vot pentru a-şi exprima în mod democratic opţiunea. Liţă susţine că este convinsă că poate pentru prima oară în ultimii ani, populaţia chiar va răspunde la acest apel electoral. „Sunt mai convinsă ca niciodată că oamenii vor ieşi la vot aşa cum nu au făcut-o până acum. Estimez că la Vâlcea prezenţa va fi undeva între 77 şi 78 la sută. Datoria noastră este să îi învăţăm acum să iasă la vot. În campania noastră vom arăta ce s-a întâmplat în aceşti opt ani de zile, cum a ajuns România atât de săracă. Vom avea o campanie clarificatoare, dacă pot să îi spun aşa”, a declarat săptămâna trecută Ioana Liţă. Social democrata va porni din această săptămână în campanie electorală în zona de sud a judeţului, de care răspunde, urmând să se întâlnească cu cetăţenii din localităţile Scundu, Prundeni, Orleşti, Bălceşti, Ştefăneşti şi Lungeşti. Chiar dacă vor fi organizate cel mai probabil mitinguri, atât la nivelul municipiului cât şi la nivelul judeţului, Liţă este de părere că cele mai importante sunt discuţiile directe cu cetăţenii. „Eu, în zona de care răspund, am două misiuni speciale: să le spun oamenilor de ce trebuie să voteze DA pentru demiterea lui Băsescu, care sunt motivaţiile, cât rău a făcut, unde a încălcat Constituţia şi să îi învăţăm în special pe cei din mediul rural ce înseamnă DA şi NU pe buletinul de vot. Mi s-a demonstrat însă că PDL nu ştie să piardă şi în special Traian Băsescu. Disperarea a cuprins PDL, pe care nu îl mai văd în stare să îşi revină”, subliniază Ioana Liţă.

"Sunt mai convinsă ca niciodată că oamenii vor ieşi la vot aşa cum nu au făcut-o până acum. Estimez că la Vâlcea prezenţa va fi undeva între 77 şi 78 la sută. Datoria noastră este să îi învăţăm acum să iasă la vot.", Ioana Liţă, consilier judeţean PSD

„Cât timp Antonescu şi Ponta vor lucra împreună, România are un viitor”

Consilierul susţine că liberalul Crin Antonescu este cea mai bună variantă pentru preşedinţia României, iar atât timp cât acesta va lucra cu Victor Ponta, efectele se vor putea vedea. „Vreau să cred cu toată tăria că, atâta timp cât doi oameni tineri lucrează împreună, România încă mai are un viitor. Din păcate, Guvernul a găsit o traistă goală, se zbate să facă ceva, însă nu e lăsat. Oamenii care conduc azi România sunt hărţuiţi de plagiate, doctorate şi interceptări telefonice, în loc să fie lăsaţi să facă ceva pentru această ţară”, mai spune consilierul judeţean PSD. Cu toate că nu şi-a dorit alte funcţii politice, Ioana Liţă a încercat să sprijine judeţul Vâlcea din calitatea de consilier judeţean. Aceasta spune că sărăcia este o problemă gravă cu care se confruntă Vâlcea. „Este nevoie de locuri de muncă, de menţinerea în viaţă a platformei chimice, dar şi de bani pentru infrastructură, reţele de apă şi canalizare, lucruri elementare pentru o societate modernă. Cu siguranţă Guvernul ne va acorda tot sprijinul necesar, dacă va fi lăsat să lucreze şi să pună pe picioare o ţară aflată în haos”, conchide Liţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...