Ultima Oră

Cristian Buican: Victor Ponta distruge viitorul României

În ultimele 4-5 luni de zile, din punct de vedere economic şi al dezvoltării durabile a României, veştile rele au crescut în intensitate, în ciuda propagandei şi a manipulărilor venite din zona guvernamentală. După ce a trebuit să aflăm de la structurile europene că suntem în recesiune tehnică, după ce am reuşit „perfomanţa” de a pune frână economiei prin necheltuirea fondurilor destinate investiţiilor guvernamentale, după ce nu am reuşit să atragem fonduri europene nici măcar la jumătatea nivelului preconizat, iată că organismele internaţionale, prin raportul Fondului Monetar Internaţional intitulat „Word Economic Outlook”, au redus estimarea de creştere economică a României de la 2,8% la 2,4%. În condiţiile în care în acest raport nu sunt luate în seamă efectele rectificării negative asumate de Guvernul Ponta săptămâna trecută, în care s-a tăiat masiv de la investiţii pentru a acoperii pomenile electorale ale campaniei lui Victor Ponta, ne putem imagina dezastrul de la sfârşitul anului, atunci când vom constata că din cele peste 3 procente promise de creştere economică nu vom avea nici măcar jumătate. Iată că, după 9 luni din anul 2014, am ajuns să ne întoarcem în anul 2011, atunci când ne chinuiam să ieşim din criză şi totul se „datorează” lui Victor Ponta şi reprezentanţilor PSD, care pentru a câştiga alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din acest an, amanetează viitorul economic şi dezvoltarea durabilă a României.
Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că modelul patentat de PSD în judeţul Vâlcea, prin distrugerea oricărei şanse de dezvoltare, prin abandonarea tuturor investiţiilor importante, prin dezinteresul faţă de economia judeţului şi prin sărăcirea constantă a cetăţenilor, pentru a-i transforma în asistaţi sociali, este extins de Victor Ponta la nivelul întregii ţări. Deputatul Cristian Buican acuză pe această cale reprezentanţii PSD că pentru a-şi crea avantaje electorale, au reuşit contraperfomanţa de a aduce economia României pe buza prăpastiei, criticile ambasadorilor ţărilor occidentale, revizuirile negative ale organismelor internaţionale, nemulţumirile mediului privat şi datele economice reprezentând dovezile în acest sens.
„În judeţul Vâlcea, reprezentanţii PSD, de la nivel local şi central, au reuşit «performanţa» nu numai de a distruge ceea ce mergea, dar nici nu oferă vreo şansă de revitalizare. După ce că Oltchimul îl vor închide după alegerile prezidenţiale, autostrada Sibiu-Piteşti nu se mai face, la pârtia de schi de la Vidra-Obârşia Lotrului nu au alocat niciun leu, Transalpina au închis-o, CET-ul este într-o situaţie destul de rea sau că proiectele localităţilor nu au fost finanţate, nici măcar nu doresc să încerce să ofere alte şanse de dezvoltare, dorind parcă un judeţ de asistaţi pe care să îl controleze mai uşor. Acelaşi lucru îl încearcă şi la nivel naţional. Prin deciziile guvernamentale din ultimele luni, reprezentanţii PSD, în frunte cu Victor Ponta, au tăiat orice brumă de elan economic şi au amanetat dezvoltarea durabilă României, doar pentru a-şi crea avantaje în cursa electorală prezidenţială. În orice ţară civilizată, Victor Ponta nu numai că nu ar ajunge să candideze la preşedinţie, dar nici nu ar fi fost lăsat să distrugă viitorul României doar în interes electoral. Sunt convins că va primi o lecţie usturătoare de la cetăţenii României la aceste alegeri, deoarece aceştia s-au săturat de oameni mincinoşi precum Ponta”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...