Politică

Iohannis: “Îmi pasă de oamenii din Oltenia, aşa cum îmi pasă de sibieni şi de toţi românii!”

20.000 de membri şi simpatizanţi ACL din Sudul României au participat la mitingul electoral organizat pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova

Alături de candidatul la funcţia de Preşedinte al României, Klaus Iohannis, pe scena din Bănie au urcat sâmbătă, 4 octombrie, în faţa susţinătorilor Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Alina Gorghiu şi aproape toţi liderii filialelor PDL şi PNL din judeţele Olteniei.
Candidatul ACL a subliniat că îi pasă de oamenii din toate zonele României, aşa cum îi pasă de Sibiu şi de toţi românii. “În Oltenia am şi un motiv de tristeţe. Cunosc aici oameni deosebiţi, cu aspiraţii, cu aşteptări, am vorbit cu ei şi ştiu că mulţi sunt dezamăgiţi şi chiar resemnaţi, pentru că nu mai văd un viitor pentru ei sau pentru copiii lor în România, pentru că nu găsesc un loc de muncă decent, pentru că banii abia le ajung pentru traiul de pe o zi pe alta, deşi muncesc de dimineaţa până seara. Bunăstarea promisă de fiecare dată înainte de alegeri e departe”, a spus Iohannis.
Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, lider al PDL Dolj şi co-preşedintele ACL Dolj, subliniază că singurul candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie care a ţinut să îşi înceapă oficial campania electorală în Cetatea Băniei este Klaus Iohannis. “Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidenţiale din acest an care a ţinut să-şi înceapă campania electorală în inima Olteniei, la Craiova. Acesta este unul dintre motivele pentru care, sâmbătă dimineaţă, 4 octombrie 2014, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova, a avut loc mitingul electoral al Alianţei Creştin Liberale, care marchează începutul campaniei electorale pentru Klaus Iohannis, candidatul ACL la preşedinţia României”, a arătat şi liderul ACL Dolj, eurodeputatul Marian-Jean Marinescu

Bogdan Pistol: “Să explice Liviu Dragnea câte microbuze au ajuns, de fapt, în localităţi!”

Cu două zile înainte de mitingul ACL, vicepremierul Liviu Dragnea a fost şi el prezent în Craiova. Joi 2 octombrie, în Piaţa Mihai Viteazul, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a prezentat noile microbuze şcolare aduse pentru elevii din judeţul Dolj.
Vicepreşedintele CJ Vâlcea Bogdan Pistol (PNL), totodată şi preşedintele Ligii Aleşilor Locali din alianţă la nivelul judeţului, nu a lăsat netaxat evenimentul politic marca PSD. “În urmă cu doar câteva săptămâni, Guvernul României a promovat masiv informaţia că un număr important de microbuze vor ajunge în diverse localităţi din judeţele Olteniei. Primarii ACL care nu au migrat la PSD în baza scandaloasei ordonanţe, dar şi primari PSD, vor avea prilejul să-i spună lui Victor Ponta faptul sută la sută real că nici până în ziua de azi nu au ajuns microbuzele destinate transportului elevilor în localităţile lor”, a declarat Bogdan Pistol.
În altă ordine de idei, ACL Vâlcea s-a prezentat cu 2.000 de participanţi la mitingul electoral de vineri. “Sincer, mă aşteptam să existe o doză mai mare de reticenţă în PDL pentru susţinerea domnului Iohannis la funcţia de Preşedinte al României. Constat, plăcut surprins, că pedeliştii sunt poate mai entuziaşti chiar şi decât peneliştii în acest demers”, a declarat preşedintele PDL Vâlcea, consilierul judeţean Romulus Bulacu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...