Monden

La iarnă, Connect-R doarme la Govora şi Olăneşti

Artistul susţine că în aceste două staţiuni are parte de liniştea necesară pentru a-şi încărca bateriile

Connect-R a găsit o modalitate prin care să recupereze nopţile pe care nu le doarme vara. Artistul a declarat săptămâna trecută că la iarnă are programat un concediu foarte relaxant, în care somnul este obligatoriu, chiar în judeţul Vâlcea, în staţiunile Băile Govora sau Băile Olăneşti. Cel mai probabil acesta va veni însoţit şi de dansatorii săi. Artistul, care în acest moment are poate cea mai fredonată melodie, „Vara nu dorm”, susţine că versurile exprimă chiar o realitate pe care o trăieşte de câţiva ani încoace.

„Chestia asta cu dormitul vara este o regulă de câţiva ani la noi. Doar că anul acesta mi-a venit ideea să o pun în versuri. În schimb, iarna rup patul. În luna ianuarie nu am concerte, aşa că dorm. Plecăm la Govora sau la Olăneşti să ne relaxăm”, a declarat Connect-R. Cântăreţul s-a obişnuit deja în Vâlcea, după ce în ultima perioadă a fost destul de solicitat la evenimentele din municipiu, unde a fost primit cu multă căldură de fanii săi şi nu numai.

"Chestia asta cu dormitul vara este o regulă de câţiva ani la noi. Doar că anul acesta mi-a venit ideea să o pun în versuri. În schimb iarna rup patul.", Connect-R

Cântăreţul nu s-a hotărât dacă va opta pentru o pensiune sau un hotel

În ceea ce priveşte succesul piesei «Vara nu dorm», Connect-R a spus că nu îi vine să o cânte atunci când o aude la radio. „Nu îmi vine să o cânt când o aud la radio. De obicei mă plictisesc repede de piesele mele. Scot piesa, o ascult de câteva ori, văd clipul şi gata!” susţine artistul. Cu banii câştigaţi în urma concertelor, Connect-R nu a ales nicio destinaţie exotică la iarnă, ci a preferat să vină în locuri mai retrase. Totuşi, artistul nu s-a hotărât exact unde va alege să se cazeze, dacă va prefera o pensiune sau un hotel din cele două staţiuni. Probabil Connect-R este mai chibzuit cu banii de când trebuie să îşi plătească o parte din ratele pentru apartamentul cumpărat. Ştefan Mihalache, băiatul care mai târziu avea să devină artistul pe nume Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în Bucureşti. Cariera sa artistică a început la vârsta de opt ani, când a fost selecţionat în grupul „Primăvara”, dar nu în calitate de cântăreţ, ci în calitate de dansator, acesta învăţând toate tainele dansului modern. Deja de la 15 ani, hip-hop-ul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta dedicându-i mare parte din timp, ascultând muzica celor de la The Fugees, Jeru The Damaja, Nas, Non-Fiction, Wu Tang. Prima colaborare cu un nume mare din show-biz-ul românesc a fost pentru meolodia „Fără Nume”, a trupei R.A.C.L.A. Această piesă a făcut parte din albumul „Plus Infinit” al trupei R.A.C.L.A. La scurt timp după aceea, a fost invitat să facă din nou echipă pentru un alt album, numit „Pătratul Roşu”. Tot atunci a început şi cariera de producător muzical.
În 2006, Connect-R a făcut un pas înainte în cariera sa muzicală, stabilind un record impresionant: în acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului, împreună cu Arsenie el a reprezentat Moldova în marea finală, cu piesa „Loca”. Seria de recorduri nu s-a oprit aici, el fiind singurul artist care a avut şase piese simultan în play-listul Radio 21. «Dacă Dragostea Dispare», prima piesa românească de pe YouTube, a fost vizionată de nu mai puţin de un milion de ori. După o colaborare de ani de zile cu Alex, artistul a decis că este momentul să o ia de la capăt singur şi a demonstrat că fiecare single scos a spart toate recordurile. Piese precum „Burning Love”, „Ring the Alarm” sau „Still” l-au ţinut pe cântăreţ numai pe primele locuri în topurile muzicale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...