Inedit

Parcul Colegiului Energetic, îmbogăţit cu puieţi de brad şi molid

Chiar elevii vâlceni i-au plantat, aceasta fiind contribuţia lor la “Plant a tree for Peace”, un eveniment global care celebrează Ziua Mondială a Păcii

“Plant a tree for Peace 2014” – eveniment ce se desfăşoară în general pe 21 septembrie, celebrând Ziua Mondială a Păcii, a avut loc anul acesta luni, 22 septembrie. Această zi a fost sărbătorită şi de elevii Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea, de la clasele de protecţia mediului, coordonaţi de profesoarele Carmen Vochiţu şi Iuliana Gabriela Simeanu. Entuziasmaţi şi dornici de a da o mână de ajutor naturii, elevii vâlceni au plantat 10 puieţi de brad şi molid în parcul din incinta unităţii şcolare.
Activitatea face parte dintr-o campanie globală la care participă mai bine de 5000 de unităţi şcolare din 120 de ţări. Evenimentul reprezintă un mod practic de consolidare a educaţiei de mediu la nivel mondial şi este o oportunitate de a interacţiona copii din toată lumea, în scopul concentrării lor asupra problemelor de mediu. Iniţiativa promovează educaţia pentru pace şi creşte gradul de conştientizare a elevilor cu privire la importanţa arborilor şi pădurilor la o scară globală. Plantarea de copaci simbolizează speranţa şi continuitatea vieţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...