Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt Slatina

Victorie şi remiză pentru FC Olt Slatina

Trei dintre jucătorii doriţi de la Alro nu vor să se transfere la FC Olt şi aşteaptă să devină liberi de contract pentru a-şi găsi alte angajamente

FC Olt Slatina a început cu o remiză albă seria amicalelor verii. Echipa pregătită de Dan Oprescu nu s-a putut impune în faţa celor de la Pirelli, o formaţie alcătuită din jucători amatori. În cel de-al doilea meci de verificare slătinenii s-au impus cu 2-0, la Işalniţa, în faţa nou-promovatei în Liga a 3-a CS Apă Craiova.

Cu o formulă de start în care s-au regăsit mulţi jucători tineri, FC Olt Slatina a disputat miercuri primul amical înaintea noului sezon.
Pe stadionul din Piatra Olt, adversara echipei de Liga a 2-a a fost o formaţie alcătuită din angajaţi ai societăţilor Cord şi Pirelli. Deşi au avut în faţă fotbalişti amatori, elevii lui Dan Oprescu nu au reuşit să câştige întâlnirea, oportunităţile pe care şi le-au creat nefiind concretizate pe tabelă. „Nu poţi să fii mulţumit după trei zile de antrenamente şi la modul cum s-a desfăşurat jocul. Am încercat să văd jucătorii pe care îi cunosc mai puţin şi să vedem ce potenţial au jucătorii tineri pe care îi avem, să vedem dacă pot să facă pasul spre Liga a 2-a. Recunosc că mă aşteptam la mai mult”, a spus Oprescu la finalul partidei.

Succes la Işalniţa

"Concluziile după acest amical le vom trage mai târziu. Am avut şi jucători în probe: Vasiu, Petrescu, Mirescu. După acest meci vom lua o decizie în privinţa lor.", Dan Oprescu, antrenor FC Olt

Sâmbătă, FC Olt s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la CS Apă Craiova. Cu fostul internaţional Florin Şoavă în linia de mijloc, doljenii au dat o replică bună celor de la FC Olt în prima repriză a amicalului disputat pe terenul „Chimia”. Dacă la pauză pe tabela de marcaj se consemna egalitatea, 0-0, în partea secundă Oprescu a introdus jucători cu experienţă, iar diferenţa de valoare faţă de garnitura a doua a craiovenilor a fost vizibilă. Vâlcică a deschis scorul în debutul reprizei cu o reluare din apropiere după o gafă a defensivei adverse, pentru ca la scurt timp Quist să puncteze pentru 2-0 cu un şut expediat din marginea careului de 16 metri. „Concluziile după acest amical le vom trage mai târziu. Am avut şi jucători în probe: Vasiu, Petrescu, Mirescu. După acest meci vom lua o decizie în privinţa lor. Sper să rezolvăm şi situaţia celorlaţi jucători. Lotul cu care vom merge în cantonament va avea în jur de 27 de jucători”, a declarat Dan Oprescu. FC Olt va pleca miercuri într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Braşov.

Refuză FC Olt

După Gabriel Precup şi Daniel Ene, un alt jucător aflat sub contract cu Alro nu vrea să evolueze pentru noua echipă a judeţului. Goalkeeper-ul George Savu nu a mai venit la şedinţele de pregătire conduse de Dan Oprescu şi a lipsit de la amicalul pe care FC Olt l-a susţinut sâmbătă, în compania formaţiei CS Apă Craiova. Nici Marian Anghelina nu a venit la amicalul de la Işalniţa. Fotbaliştii ce au jucat pentru Alro în sezonul precedent s-au prezentat vineri pentru a-şi primi restanţele financiare. Dacă unora dintre cei aflaţi sub contract cu acest club, care nu apare la FRF ca desfiinţat, li s-au eliberat hârtii că sunt jucători liberi, ceilalţi, de pe lista întocmită de oficialii echipei FC Olt, nu pot semna înţelegeri cu alte formaţii. Printre aceştia se află Precup, Ene, Savu şi Anghelina. Unii dintre ei spun că nu se pot prezenta la antrenamentele celor de la FC Olt, atât timp cât sunt sub contract cu Alro Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...