Sport

Handbal feminin, HCM Rm. Vâlcea - CSM Ploieşti 27-21

Prima victorie pentru Vâlcea

HCM Rm. Vâlcea a reuşit astăzi primul succes din actualul sezon, câştigând jocul de pe teren propriu, 27-21 (14-12) cu CSM Ploieşti.

Vâlcea a avut un start bun de joc şi s-a desprins la patru goluri, dar Ploieştiul a revenit rapid în joc, deşi a ratat 3 aruncări de la 7 metri, toate aruncate în afara porţii. La pauză, Vâlcea conducea cu 14-12, însă îşi amintea de coşmarul de săptămâna trecută, cu U Cluj, când a risipit un avantaj de cinci goluri.
Ploieştiul au fost în meci până în minutul 40, când tabela indica 16-15 pentru Vâlcea. Din acel moment, deşi liderul echipei, J. Luca, a părăsit terenul cu nasul spart, HCM s-a desprins clar pe tabelă, ajungând la 25-19 în minutul 53. În final, echipa vâlceană s-a impus fără emoţii cu 27-21 şi a sărbătorit primul succes din actualul sezon al Ligii Naţionale.
De la Vâlcea s-au remarcat portarul Băbeanu, extrema Bădiţă şi interii Luca, Adespii şi Vădineanu, ultima luându-şi revanşa după ce a început actualul sezon la Ploieşti. HCM a urcat până pe locul 8 în clasamentul Ligii Naţionale şi se gândeşte din nou la play-off.

HCM: Băbeanu - Adespii 6, Vădineanu 5, Luca 5, Bădiţă 5, Andrei 3, Ilina 2, Cherăscu 1, Stoica, Predoi, Craiu, Semedo. Antrenor Dumitru Muşi

Rezultate etapa a IV-a:

HCM Baia Mare-Neptun Constanţa 36-23

HC Zalău-Unirea Slobozia 28-24

Foto: Dan Lixandru

Dunărea Brăila-U Cluj 33-31

HCM Roman-Cetate Deva 30-26

Mureşul Tg. Mureş-Corona Braşov (duminică seara)

CSM Bucureşti-SCM Craiova (duminică seara)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...