Eveniment

Ucis de oboseală: un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un tir

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, în această dimineaţă în comuna vâlceană Ioneşti într-un grav accident rutier

Grav accident de circulaţiei pe DN 64, în localitatea Ioneşti. Un bărbat de 41 de ani, din judeţul Dolj şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina pe care o conducea sub roţile unui tir.

Din impactul celor două autovehicule a rezultat şi rănirea gravă a conducătorului tirului, cetăţean german, care a ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea cu facturi multiple.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto Radu Petre şi rănirea gravă a conducătorului auto german, diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, plagă coapsă şi mai multe fracturi. Conducătorul auto al autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat o probă biologică de sânge, în vederea stabilii alcoolemiei.În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Accidentul s-a produs astăzi de dimineaţă, în jurul orei 5.30, la kilometrul 93+700. Şoferul autoutilitarei marca Fiat Ducatto se întorcea spre casă de la Alba Iulia. În spatele său se afla cu o altă maşină cumnatul său care a privit neputincios cum maşina bărbatului din Dolj, părăseşte partea sa de mers şi pătrunde pe contrasens de unde venea un tir.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

14.07.2013 - 10:07radu:bai sa face un an nati fakut nimik tatal meu obosit la volan niceodata a fost cel mai atent sofer nu santeti in stare sa aflati cine ie vinovat asta ie romaniea politia din rominiea

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...