Administraţie

Râmnicu Vâlcea:

Constantinescu: „Putem sta şi în opoziţie, nu ne-am născut la conducere”

Fostul viceprimar al Râmnicului a făcut azi un apel către reprezentanţii USL din Consiliul Local la respect şi responsabilitate faţă de cetăţenii acestui oraş

Cosmin Constantinescu susţine că s-a pornit cu stângul în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea din cauza conflictelor politice şi le cere aleşilor locali din USL să renunţe la orgolii.

„Ni s-a predat o lecţie de forţă în ultima şedinţă, nu ştiu dacă rolul Consiliului Local este de a ne arăta muşchii, opoziţia către putere sau invers, noi trebuie să fim mai preocupaţi de binele oraşului decât de orgolii personale. Campania electorală s-a încheiat, cred că trebuie să terminăm cu şicanele, să încercăm să colaborăm pentru ca oraşul nostru să se dezvolte”, a declarat Cosmin Constantinescu, consilier local PDL.

Democrat liberalii încă aşteaptă ca roata să se întoarcă pentru USL, însă până atunci aceştia se limitează doar la critici aduse actualei conduceri care ar avea de gând să demoleze sensurile giratorii şi să diminueze numărul locurilor de parcare din oraş.

„Nu ştiu dacă se încearcă o demonstraţie de forţă sau pur şi simplu nu vor ca activitatea să se desfăşoare transparent. Probabil vâlcenii vor înţelege mai repede decât mă aşteptam că USL înseamnă un mare balon de săpun. Îmi pare rău ca astfel a început activitatea în CL. Să ştiţi că putem sta şi în opoziţie, nu ne-am născut la conducere, dar cred că trebuie să ne bazăm pe respect. I-aş ruga pe domnii de la USL, care acum sunt pe cai mari, să acorde mai mult respect, roata se învârte şi poate vor fi în opoziţie, dar eu îi asigur de acum că îi vom trata cu respect”, conchide fostul vice al Râmnicului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...