Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Sergiu Popescu, la antrenamentele vâlcenilor

Mijlocaşul Sergiu Popescu a ajuns în această dimineaţă la Rm. Vâlcea şi a efectuat primul său antrenament sub comanda lui Alin Artimon.

Sergiu Popescu este aproape de revenirea la CSM, club pentru care a mai evoluat în perioada 2008-2010, tot sub conducerea antrenorului Alin Artimon. După desfiinţarea Alro, mijlocaşul va fi liber de contract şi urmează ca zilele viitoare să semneze înţelegerea cu alb-albaştrii. „În mare parte, m-am înţeles cu Vâlcea, urmează să stabilim toate detaliile. Îmi face plăcere să revin la CSM, club unde m-am simţit cel mai bine în cariera mea de jucător. Echipa este foarte tânără, au mai rămas doar Vasile şi Pârvu, sper să facem treabă bună . Un rol determinant în revenirea mea îl are antrenorul Alin Artimon, pe care îl apreciez mult de când am colaborat la Vâlcea. Ştiu că voi juca din nou mijlocaş central, nu de bandă dreapta, ca la Slatina, dar mie îmi convine orice post în linia mediană” a spus Popescu.
Mijlocaşul este dezamăgit de desfiinţarea Alro Slatina, club pentru care a evoluat ultimele două sezoane. „Îmi păare rău că echipa nu a reuşit promovarea, poate din acest motiv s-a şi desfiinţat clubul. Nu ştiu eu cauzele, dar cred că am avut şi mult ghinion în tur. M-am simţit bine la Slatina, au fost doi ani frumoşi” a mai afirmat Sergiu Popescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...