Sport

Handbal feminin

Oltchim a plecat la Mamaia

Oltchim începe de azi cantonamentul pe litoral, la Mamaia, care va dura până pe 18 iulie.

Echipa antrenată de Jakob Vestergaard este cantonată timp de o săptămână la Hotel Majestic din Mamaia, un stabiliment modern de 3 stele, situat chiar lângă plajă. Hotel Majestic pune la dispozitia turiştilor un număr total de 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere dotate luxos, cu aer condiţionat, tv palsmă, minibar şi balcon. Preţul obişnuit al unei camere duble în această perioadă este de circa 220 lei de persoană.
Delegaţia vâlceană de pe litoral este condusă de vicele Nicolae Luca şi cuprinde 12 jucătoare. Dintre acestea, doar portarul Mihaela Smedescu nu este sigură că va fi păstrată în lotul pentru sezonul viitor, în cazul său existând varianta unui împrumut la o echipă din ţară după venirea la echipă a lui Navarro şi Leynaud.
De la Oltchim lipsesc cele şase straniere aflate la echipele naţionale, care se pregătesc pentru Olimpiadă: Bulatovic, Jovanovic, Vetkova, Leynaud, Pineau şi Navarro. În plus, Patrcia Vizitiu a rămas şi ea acasă, ea intrând în programul de recuperare după operaţia suferită la ligamente.

Lot Oltchim pentru cantonament: Ungureanu, Smedescu(portari), Nechita, Managarova, Farcău, Curea(extreme), Barbosa, Brădeanu, Fiera, Neagu, Băbeanu, Manea(linia de 9 metri şi semicerc).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...