Actualitate

Încă un palat al lui Bercea Mondial, ras de pe faţa pământului

O altă casă de pe 1400 de metri pătraţi a interlopului slătinean a fost demolată în Slatina

O altă casă a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, din Slatina este demolată de rudele acestuia, care au demontat deja acoperişul, după ce, în 3 iulie, Curtea de Apel Craiova a decis că imobilul fusese ridicat fără autorizaţie de construire. Potrivit unor funcţionari din Primăria Slatina, aproximativ zece persoane, între care şi rude ale lui Bercea Mondial, au urcat, luni 09 iulie, pe acoperişul imobilului de pe strada Piteşti nr.187 şi l-au demontat. Oamenii
au dat jos ţigla şi scândurile şi le-au încărcat într-un camion. Marţi dimineaţă, câţiva dintre aceştia au revenit şi s-au apucat să lucreze la demolarea zidurilor.

Casa de 1.400 de metri pătraţi.

Curtea de Apel Craiova a dat termen 30 de zile pentru demolarea casei construite fără autorizaţie, iar dacă proprietarul nu o va demola în totalitate în termenul legal autorităţile locale se vor ocupa de această operaţiune. „Vom parcurge aceeaşi paşi legali ca şi la prima casă şi în termenul convenit de lege această casă va fi pusă la pământ, este a doua casă, al doilea succes. Aşteptăm să vedem cum buldozerele vor intra să o demoleze. Noi sperăm că o va demola proprietarul pentru că este o operaţiune mult mai dificilă, faţă de prima casă pentru că vorbim de un imobil foarte mare”, a declarat Darius Vâlcov, primarul Slatinei. Aceasta este cea de-a doua casă pentru care Primăria Slatina a câştigat dreptul în instanţă de a fi demolată pentru că este construită ilegal. Bercea Mondial deţine atât pe numele lui, cât şi pe numele unor interpuşi mai multe imobile făcute după acelaşi proiect, în municipiul Slatina, caresunt închiriate unor comercianţi. Bercea Mondial a construit în Slatina mai multe case pe baza unei singure autorizaţii, iar de-a lungul anilor a avut mai multe procese cu Primăria, care a cerut demolarea imobilelor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...