Monden

B.U.G MAFIA concertează în MAXI CLUB pe 14 iulie

La ultimul concert din Vâlcea, "mafioţii" au strâns peste 1000 de spectatori

Vara surprizelor în Maxi Club din Berbeşti este deschisă de un concert de exceţpie al celei mai celebre trupe de hip-hop din România. Vâlcenii sunt invitaţi la un concert cu adevărat incendiar al celor de la B.U.G. MAFIA!

Clubul aflat pe raza oraşului vâlcean Berbeşti, va fi cu siguranţă plin la cel mai important eveniment muzical din această lună pentru judeţul Vâlcea.
După ce au contabilizat propunerile celor care au intrat pe pagina de facebook a clubului pentru a îşi exprima preferinţele în privinţa trupelor şi artiştilor pe care doresc să îi vadă LIVE în MAXI CLUB, managerii clubului au decis să readucă în faţa fanilor trupa care a în toamna anului trecut a extaziat cei peste 1.200 de vâlceni prezenţi la concertul celor de la BUG MAFIA.
”Am primit foarte multe cereri din partea clienţilor noştri şi a fanilor acestei trupe în care n-i s-a solicitat să mai aducem odată pe cei de la BUG Mafia la Maxi Club. Cum noi tot timpul am ţinut cont de părerile celor care ne-au trecut pragul, am pregătit o surpriză chiar acum la început de sezon estival. Astfel anunţăm oficial că trupa BUG MAFIA concertează din nou la MAXI CLUB. Sâmbătă 14 iulie va fi cu siguranţă o seară incendiară şi asta pentru că cei de la BUG MAFIA promit din nou un show de excepţie, la fel cum a fost ţi cel din toamna anului trecut” spune Iliescu Cornel, patronul clubului din Berbeşti.
Organizatorii evenimentului din Maxi Club, au mărturisit că cererea de bilete este extrem de mare, aşa că cei ce doresc să vadă LIVE cunoscuta trupă de hip hop, ar trebui să se grăbească pentru a fi siguri că vor fi la faţa locului. Preţul unui bilet de intrare în seara de 14 iulie, la Maxi Club Berbeşti, este de 25 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...